Niški aerodrom ranije najavljivao 400.000 putnika, sada 40.000 manje

Aerodrom "Konstantin Veliki" saopštio da posle podržavljenja stagnira broj putnika, ali da će do kraja godine biti veći nego lane

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

    1. beogradskih belih medveda po raznoraznim ministarstvima po ko zna koji put se potvrđuje. Šta bi beograđani radili kada ne bi imali državni kazan i firme koje nam otimaju sam Bog zna. Zbog niškog aerodroma bilo bi korektno da Mihajlovićka podnese ostavku. Pošto od toga nema ništa najbolje je da se pripremimo da do narednih izbora Mihajlovićka ugasi putnički saobraćaj na niškom aerodromu.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Mihajlović: Stabilne cene gasa i struje 7

Mihajlović: Stabilne cene gasa i struje

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbija za projekte u novom investicionom ciklusu obezbedila 17 milijardi evra, od čega je više od pet milijardi za obnovljive izvore energije, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.