Nova pošta na obodu Šapca 1Foto: Igor Đukanović

Pošta Srbije čitave godine posvećeno sprovodi društveno-odgovornu akciju „52 pošte za 52 nedelje“, kojom doprinosi poboljšanju kvaliteta života u manjim sredinama i podstiče domaću proizvodnju.

Danas je stigla na prag 51. mesta – u šabačko naselje Letnjikovac, saopšteno je juče iz Pošte Srbije.

Novu poslovnicu sa besplatnim internet kutkom, koja će opsluživati 3.200 domaćinstva ili blizu 10.000 stanovnika Letnjikovca i Pocerskog Pričinovića, u rad je pustio Srđan Jovanović, direktor Funkcije poštanske mreže.

Tom prilikom je pozdravio meštane u ime Mire Petrović, v. d. direktora „Pošte“, i istakao da im novootvorena pošta donosi mogućnost korišćenja širokog spektra usluga takoreći na kućnom pragu. Takođe, višestruko će olakšati i funkcionisanje lokalne poslovne zajednice.

„Sa Poštom Srbije se brže povezuje i lakše posluje. Čuli smo da ovde funkcioniše oko 300 pravnih lica i od danas mogu u potpunosti da se oslone na kvalitetne, efikasne, brže i cenovno pristupačne usluge Pošte Srbije. Na ovaj način u godini preduzetništva dajemo potporu ovom važnom privrednom sektoru, što je i bila osnovna ideja inicijatora ove akcije ministra Milana Krkobabića“, rekao je Jovanović.

Preduzetnici su pokazali zainteresovanost za saradnju sa Poštom Srbije još na svečanosti, kada su i potpisani prvi ugovori sa privatnim preduzećem „Transport logistik 015“ i sa fondacijom „Humano srce Šapca“. Oni su izabrali kurirski servis upola cene, što obezbeđuje akcija „Post-ekspres za 99 dinara“, dostupna do kraja godine svim novim poslovnim korisnicima.

Zlatomir Marinković zahvalio je Pošti Srbije što je prepoznala potrebe građana ovog kraja, što im se svojom uslugom približila i prilagodila. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari