Novo ime Doma sindikata “Kombank dvorana“ 1Foto: wikipedia

Dvorana Doma sindikata 27. aprila dobija novo ime – Kombank dvorana.

U saradnji sa Komercijalnom bankom, kultno mesto na Trgu Nikole Pašića dobiće novi vizuelni identitet, koji će biti modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima, navodi se u saopštenju.

„Zajedničko za Komercijalnu banku i Dvoranu Doma sindikata je da su to institucije sa dugom i respektabilnom tradicijom u našem društvu. Takođe, odlikuje nas i to što znamo da bez modernizacije nema napretka i budućnosti, izjavio je Vladimir Matevski, direktor odeljenja za odnose sa javnošću Komercijalne banke.

Prirodno je da Beograd dobije prvi put i svoju Dvoranu koju će zahvaljujući partnerstvu sa Komercijalnom bankom sa ponosom poneti ime Kombank dvorana“, rekao je Igor Stanković, direktor Kombank dvorane.

Kombank dvorana će, nakon završetka rekonstrukcije, posedovati najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu i još pet bioskopskih sala sa ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, press centar, lounge i jazz bar.

Rekonstrukcija Dvorane počela je 1. jula 2017. godine, trajala je deset meseci, a iznos investicije je više od 4,5 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari