Obavezno osiguranje od auto-odgovornosti od sada i online 1Foto: Promo

Kupovina obaveznog osiguranja za registraciju vozila, dobila je novu dimenziju.

Zahvaljujući inovativnom, jedinstvenom u Srbiji servisu UNIQA osiguranja, značajno je pojednostavljena kupovina osiguranja od auto- odgovornosti, pa samim tim i registracija vozila. U skladu sa evropskom i svetskom praksom, građanima u Srbiji prvi put je omogućeno da osiguranje od auto- odgovornosti obezbede online, preko internet prodavnice (veb šopa).

Na veb sajtu www.uniqa.rs, vlasnici automobila u bilo koje vreme sa bilo kog mesta, preko računara, tableta i mobilnog telefona, mogu da obezbede obaveznu polisu za najviše 10 minuta.

Postupak osiguranja od auto-odgovornosti je krajnje jednostavan: na veb sajtu, vlasnici vozila treba samo da unesu svoje i podatke o automobilu, izvrše online uplatu (platnim karticama, bez provizije). Osiguranje, kao da je kupljeno u poslovnici, fizički stiže na željenu adresu u željenom terminu, posredstvom kurirske službe, najkasnije za dva radna dana, a troškove dostave snosi UNIQA.
„Navike su se drastično promenile u poslednjem periodu, internet trgovina postala je svakodnevica za sve proizvode, a izuzetak nije ni osiguranje. Fokusirana na potrebe različitih klijenata, UNIQA u skladu sa najnovijim tehnološkim trendovima nastoji da svojim osiguranicima, uz besprekoran servis, omogući i maksimalan komfor. Novom uslugom, UNIQA je učinila značajan iskorak u procesu digitalne transformacije i postavljanja novih standarda na osiguravajućem tržištu Srbije. Registracija vozila kao obaveza svakog od nas, uz sve administrativne obaveze, zahteva i vreme koje u savremenom tempu života, predstavlja dragocen resurs. Mi smo tu obavezu učinili lakšom i maksimalno je pojednostavili. Online osiguranjem od auto-odgovornosti odgovorili smo zahtevima klijenata, vlasnika vozila da sa bilo kog mesta obezbede osiguranje, sigurni da će im polisa stići na željenu adresu onda kada to žele i kada im je potrebna“, rekla je Gordana Bukumirić, CEO UNIQA osiguranja.

Osiguranje od auto-odgovornosti pokriva troškove štete pričinjene trećim licima prilikom upotrebe vozila u slučaju saobraćajne nezgode i kao takvo, obavezno je za registraciju vozila. Najranije, polisa osiguranja od auto-odgovornosti se može kupiti i izvršiti registracija do 30 dana pre isteka važeće registracije. Zbog vremena potrebnog za fizičku dostavu na adresu klijenta polisa se može kupiti najkasnije tri dana pre isteka važeće registracije

Lansiranjem online prodaje osiguranja od auto-odgovornosti, UNIQA je zaokružila svoju digitalnu ponudu, a uz izmirenje rata za osiguranje online, online prijavu šteta i video-procene šteta na vozilu, klijentima omogućila da u potpunosti uživaju u digitalnim uslugama kompanije.

Više informacija o svim proizvodima i uslugama na www.uniqa.rs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari