Od 19. aprila na "usluzi" 16 radnji 1

Ono što trenutno najviše interesuje građane Požarevca su radnje koje će se naći u požarevačkom Stop shopu.

Povodom tih interesovanja nezvanično se saznaje da samo dva objekta još uvek nisu zakupljena i da će u odnosu na druge filijale ove kompanije, u Požarevcu biti i jedna premijera što se brendova tiče.

Austrijska kompanija „Immofinaz AG“ je sa svojim brendom prisutna u osam zemalja, na 68 lokacija, i sa površinom za iznajmljivanje od preko 460.000 kvadratnih metara.

Za otvaranje Stop shopa, kako smo nezvanično saznali, Grad je u saradnji sa menadžmentom austrijske firme spremio mnoga iznenađenja.

Ritejl park u Požarevcu nalaziće se u ulici Đure Đakovića BB sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i ka izlasku na autoput. Zbog lakog prilaza kolima kao i javnim prevozom, Ritejl park će biti idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije gde mogu da pronađu sve što im je potrebno – kvalitetan šoping i dobru zabavu.

Prostiraće se na čak 7.200 metara kvadratnih, imaće 300 parking mesta, a procenjuje se da će podmiriti potrebe od oko 100.000 ljudi. Na početku, Stop shop u Požarevcu imaće 16 radnji u kojima se očekuje da će se zaposliti oko 300 žitelja Požarevca i meštana Braničevskog okruga. Kako smo saznali iz kompanije Immofinanz Ag, očekuje se da konačno brendovi kao što su Deichmann, NewYorker, C&A, H&M, DM, McDonalds i ostali budu dostupni i u ovom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari