Mobilna telefonija Srbije ima 4,7 miliona korisnika, čime se pozicionirala kao lider u regionu sa učešćem na tržištu od 63 odsto. Za prva četiri meseca ove godine broj pripejd korisnika porastao je za 290 000, dok je broj postpejd korisnika povećan za 180 000 – izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Vladimir Lučić, direktor Mobilne telefonije Srbije.

Mobilna telefonija Srbije ima 4,7 miliona korisnika, čime se pozicionirala kao lider u regionu sa učešćem na tržištu od 63 odsto. Za prva četiri meseca ove godine broj pripejd korisnika porastao je za 290 000, dok je broj postpejd korisnika povećan za 180 000 – izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Vladimir Lučić, direktor Mobilne telefonije Srbije. On je najavio da će MTS u julu ponuditi niže cene telefoniranja između Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, ali zbog konkurencije nije nije želeo da otkrije cenovnik usluga. Prema njegovim rečima, Telekom Srbije, vlasnik MTS, sledeće sedmice treba da završi preuzimanje Telekoma Republike Srpske, dok bi mobilni operater u Crnoj Gori u komercijalnu upotrebu trebalo da bude pušten početkom jula. Lučić je istakao da su Mobilna telefonija Srbije i Državna lutrija Srbije organizovale nagradnu igru za sve nove pripejd korisnike mts. – Svi učesnici igre „Srećan je tvoj mts broj“ za samo 200 dinara, uz novi pripejd broj dobijaju i greb karticu na kojoj, najsrećnije, očekuju stan u Beogradu, tri automobila marke opel astra, 20 notbukova, 250 3G i 600 telefona 2G, kao i tri hiljade MP3 plejera. Kako bi svi učesnici u igri bili i dobitnici, pobrinuo se mts jer korisnik uz pripejd broj sa 200 dinara i 100 besplatnih sms poruka, nakon aktiviranja svog novog broja u narednih godinu dana svakog meseca dobija 50 dinara kredita i 20 besplatnih sms poruka – naglasio je Lučić.
Direktor Sektora za marketing i prodaju MTS Jelena Stojanović istakla je da pripejd korisnike čeka još jedno iznenađenje. Reč je o novoj „laki tarifi“ koja omogućava razgovor u MTS mreži za 2,8 dinara po minuti, minut razgovora sa „frends and famili“ broja košta dva dinara, a minut razgovora van mreže košta 6,4 dinara po minuti. Ona je dodala da će uskoro i pripejd korisnici moći da koriste 3G servise. Za 299 dinara mesečne pretplate korisnicima će biti dostupan video poziv, uživo gledanje tv programa, muzičkih spotova, filmskih sadržaja i nadzor važnih saobraćajnica preko mobilnog telefona, kao i usluga brzog interneta do dva mbita u sekundi. Pored toga, nedavno je uvedena i usluga 980 plus dopuna koja zarađuje, a koja tokom šest meseci, pripejd korisnike mts nagrađuje sa dodatnih 100 dinara kredita i 50 sms poruka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari