Počela prijava vakcinisanih građana za 3.000 dinara

Pogledajte link na kojem se može prijaviti

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Kakvo bi ja čudo bio da ne kažem nešto ružnije ovamo pričam protivu prvorođenog i protiv režima a ovamo uzmi milost gde je svaki dinar koji on daje kao da su njihovi zadužen puta pet odmah ako ne i više, fuujj

  1. Ne uzimas ti ni od Vucica ni od rezima tu „milost“ nego samo uzimas delic onoga sto je oteto svima nama . Ne daje on nista nego se samo malo smilovao , pa trenutno manje uzima , ali nadoknadice on to cim prodju izbori .

  2. Gde i kako se mogu prijaviti nezaposleni koji nisu dobili najavljeni pomoc?

 2. Projavila sam se za novcanu pomoc od 3000 din vakcinisanima mesjutim problem je sto pise da su pogresno uneti podaci.Dali moze pomoc

 3. Svejedno će da se hvale kako su dobri, lepi, slatki i fini, i koliko pomažu ovaj narod, vraćajući ove mrvice, dok pritom nemilice pljačkaju na sve moguće načine od kojih mi se sve odavno smučilo. Bar ću malo da smanjim gomilu sa koje grabe, bez nade da će ih to zaustaviti!

 4. Prijavio sam se za 3000dinara primio vakcine a novac nije uplacen.pozdrav

 5. Ima nas očigledno više vakcinisanih, nego onih koji su dobili 3000,00 iako su uredno tačno uneli podatke na zadato mesto i u odobreno vreme. Da li će se neko pozabaviti ipak lojalno vakcinisanima i “tehnici” dati CRVENI KARTON!Bar NE diskriminacije radi od onih koji novac dobiše i postaše “srećni” dobitnici….Nezadovoljna.

 6. Primio sam obe vaksine protiv covida19
  Prvu 21 04 2021 a drugu 12 05 2021 u sad

 7. Nisam se vakcinisao zbog pomenutih para, kada su vec bile pomenute, prijavio sam se, ali te pare nikada nisu legle na račun, ako nešto obećavate, bar to i ispunite.

 8. Ja nisam dobila ni jedan jedini dinar, a socijalni slucaj sam! Kako je ovo moglo da Vam promakne? I zbog čega? Da li mogu da dodjem objasnjenje? A pri tom bolujem od raka dojke 3 stadijum! Niti sam dobila 3000.00 dinara za vakcinu, niti u junu 60 €, a da li cu sada dobiti sve na gomilu, pa da se uhvati red? Ili ce i ovih 60€ da me zaobidje? Molim Vas da mi odgovorite!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Banke će, ipak, potraživati troškove od građana 7

Banke će, ipak, potraživati troškove od građana

Trenutno jedna od najaktuelnijih tema u Srbiji je štrajk advokata kao i pitanje šta će biti sa građanima koji su poveli procese protiv banaka za nezakonitu naplatu troškova obrade kredita i plaćanje premije osiguranja kod NKOSK-a.

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.