Tržni centar M-Rodić otvoren je juče na Novom Beogradu u prisustvu velikog broja gostiju i kupaca. Prema rečima Slavka Tomića, člana uprave MB Investa, koji posluje u sastavu Rodić MB Holdinga, u tržnom centru će raditi 500 radnika, od čega 350 u megamarketu. On je podsetio da je izgradnja tržnog centra počela oktobra 2006.

Tržni centar M-Rodić otvoren je juče na Novom Beogradu u prisustvu velikog broja gostiju i kupaca. Prema rečima Slavka Tomića, člana uprave MB Investa, koji posluje u sastavu Rodić MB Holdinga, u tržnom centru će raditi 500 radnika, od čega 350 u megamarketu. On je podsetio da je izgradnja tržnog centra počela oktobra 2006. i da je završena nakon devet meseci izgradnje od temelja do krova.
Tržni centar M-Rodić, nalazi se u ulici Đorđa Stanojevića 35, na površini od 22.000 kvadratnih metara. Najveći zakupac u tržnom centru je trgovina M-Rodić, koja zauzima 13.390 kvadratnih metara. Taj objekat pored megamarketa sastoji se i od tri specijalizovane prodavnice Merkatora i još 24 lokala. Tržni centar raspolaže sa 769 parking mesta, od čega je 477 pokriveno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari