Pirotski "Tigar" se vratio na tržište Crne Gore 1Foto: Arhiva kompanije "Tigar"

Sportski teren fabrike “Tigar Tehnička guma“ iz Pirota svečano je otvoren u Plavu u Crnoj Gori u prisustvu ministra prosvete Crne Gore, visokih crnogorskih zvanica i predstavnika “Tigra a.d.“, saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju se dodaje da se jedna od tri fabrike kompanije Tigar Tehnička guma sa svojim proizvodnim programom, a pre svega sa podlogom za sportske terene, osim domaćeg tržišta osvojila je i tržište Crne Gore.

Prema rečima generalnog direktora “Tigra“ Vladimira Ilića, na tržištu Crne Gore u prethodnom mesecu urađeno je pet otvorenih terena jedan u Danilovgradu i po dva u Budvi i Plavu.

U kompaniji Tigar najavljuju i nove projekti u Budvi, Podgorici, Petrovcu i na Cetinju. Radnici Fabrike Tigar Tehnička guma“ već od sutra počinju sa radom na novom terenu u Gusinju, površine 1608 metara kvadratnih.

Pored kvaliteta prepoznatljive Tigar lopte, kvalitet terena Tigar Tehničke Gume već su potvrdili sportisti i rekreativci širom Srbije, u Beogradu, Mladenovcu, Golupcu, Priboju. Do kraja godine majstor ove Kompanije uradiće novu atletsku stazu u Bosni, saopšteno je iz “Tigra“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari