PKS pozvala privrednike da se kandiduju za nagradu najbolje iz Srbije za 2019. 1Foto:PKS logo

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas privrednike da do 25. aprila kandiduju svoje kompanije i brendove za priznanje „Najbolјe iz Srbije 2019“.

Akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje se 14. put biraju najbolji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, organizuje PKS u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Iz PKS podsećaju da je od početka akcije nominovano 1.850 brendova.

U okviru akcije „Najbolje iz Srbije 2019“ predviđene su nominacije u 23 kategorije koje pokrivaju najbolje robne i korporativne brendove, kompanije, manifestacije, proizvode i usluge u specijalnim kategorijama.

Ove godine prvi put se bira i najbolji brend u onlajn okruženju, prateći procese digitalizacije domaće privrede, razvoj interneta i onlajn poslovanja, a uvedena je i kategorija „Brendovi u usponu“ sa ciljem podrške razvoju novih i perspektivnih brendova

Prijavljivanje je moguće isključivo preko veb sajta www.najboljeizsrbije.com

Kako je istaknuto, kriterijumi za izbor najboljih definisani su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene žirija.

U žiriju će biti predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i stručnjaci iz sveta marketinga, medija i zaštite potrošača.

Glasanje potrošača i stručne javnosti za prijavljene brendove predviđeno je početkom maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari