Posetioci Sajma robnih marki Brend fer u Beogradu izabrali su Plazma keks, koji proizvodi Bambi-Banat, za najomiljeniji domaći brend, saopštili su juče organizatori sajma. Na manifestaciji koja je po četvrti put održana od 7. do 9. februara na Beogradskom sajmu za najperspektivniji domaći brend proglasen je gorki list, dok je nagrada za najzapaženiji novi proizvod dodeljena Korporaciji Tigar za ručno napravljenu gumenu obuću.

Posetioci Sajma robnih marki Brend fer u Beogradu izabrali su Plazma keks, koji proizvodi Bambi-Banat, za najomiljeniji domaći brend, saopštili su juče organizatori sajma. Na manifestaciji koja je po četvrti put održana od 7. do 9. februara na Beogradskom sajmu za najperspektivniji domaći brend proglasen je gorki list, dok je nagrada za najzapaženiji novi proizvod dodeljena Korporaciji Tigar za ručno napravljenu gumenu obuću. Posetiocim Brend fera za najomiljeniji regionalni brend proglasili su Tikveš vina iz Makedonije, a nagradu za najomiljeniji internacionalni brend dodeljen je tehničkim gasovima Meser .
Nagrada za najbolji sveukupni nastup na Brend feru pripala je čokolinu, druga nagrada za nastup je pripala kompaniji La golosa, dok je treću nagradu dobio vranac crnogorske vinarije 13. jul. Prvi put je dodeljena i specijalna nagrada za tržišne komunikacije, koja je uručena za benzinske stanice ELP euro luks petrol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari