Počela prijava za vaučere za subvencionisani odmor 1Mataruška banja Foto: Z. Nikolić

Prijava građana za korišćenje vaučera za godišnji odmor u Srbiji počela je danas. Više informacija o vaučerima, za koje će moći da se prijavi u svakoj filijali Pošta Srbije, može da se dobije na brojeve telefona koje je jutros objavilo Ministarstvo trgovine, telekomunikacija i turizma – 011/2606-521 i 011/2606-576.

Građanima Srbije na raspolaganju je 400.000 novih vaučera u iznosu od 5.000 dinara, koje je moguće iskoristiti do 20. novembra ove godine.

Izmenama i dopunama Uredbe o korišćenju, vaučeri će moći da se koriste za smeštaj u ugostiteljskim objektima u celoj zemlji, bez izuzetka, povećan je limit primanja za radno angažovana lica, kao i za ratne vojne invalide i civilne invalide rata sa 60.000 na 70.000 dinara.

Da odmaraju uz subvencije od sada će moći i studenti, koji su u obavezi da prilikom podnošenja prijave prilože original potvrdu visokoškolske ustanove o statusu studenta prvog, drugog ili trećeg stepena, za tekuću školsku godinu, kao i fotokopiju prve, odnosno druge strane indeksa, sa slikom i ličnim podacima.

Novina u odnosu na prethodnu raspodelu vaučera je da će oni moći da se iskoriste i u Beogradu i Novom Sadu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Počela prijava za vaučere za subvencionisani odmor”

  1. Da li ce se iko ikada u ovoj drzavi setiti nas zena domacica koje imamo 60 i vise godina tokom kojih nismo uspele da steknemo pravo na penziju. Kako je u ovim godinama smesno da budemo na evidenciji NSZ gotovo da ni jedno pravo na popust ne mozemo ostvariti. Za nas nema popusta u prevozu, nema vaucera, nema penzije, statusa….Nevidljivi ljudi

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.