Pošiljke DHL preko mobilne aplikacije 1

Kompanija DHL predstavila je inovativno softversko rešenje za plaćanje pošiljki preko mobilnog telefona na svečanosti koja je organizovana povodom 25 godina poslovanja ove kompanije u Srbiji.

Tom prilikom DHL-u je dodeljena plaketa Privredne komore Srbije kao potvrda uspešnog rada u oblasti logistike i podrška za dalje usavršavanje.

Od osnivanja 1991. godine, kompanija je prošla kroz mnoge izazove i poteškoće ali je sve vreme bila operativna, istakao je direktor DHL-a Darko Babić, i dodao da je to njihov najveći uspeh.

– Velika je čast da primimo ovu nagradu od PKS, kao priznanje da se DHL oduvek trudio se da poveže Srbiju sa svetom. To je rezultiralo time da DHL Srbija bude prepoznata kao najbolja kompanija DHL u Evropi u svojoj kategoriji prošle godine što nas posebno čini ponosnim – izjavio je Babić.

Mobilna aplikacija mDHL korisnicima će biti dostupna već od ove nedelje a nastala je kao plod saradnje DHL Srbija i domaće IT kompanije Excecom, čiji je predstavnik Milan Tešić naglasio da će ova aplikacija značajno pojednostaviti proces plaćanja, isporuke i primanja pošiljke putem DHL usluga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari