Potpisan ugovor o rekonstrukciji pruge od Subotice ka Segedinu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Da li to znaci da Madari grade super brzu prugu Budimpesta-Segedin a ne -Kelebija, sto bi inace bilo normalno s obzirom na drugi grad po velicini u Madarskoj? Ako je to tacno onda je taj odsecak vrlo zaostao sa sam 120 km/h a nikako „jedna od najmodernijih pruga u Evropi“ kad se zna da su po Evropi super brze pruge do 330 km/h odavno u funkciji! Ministar Momirovic bi trebalo malo vec da se upozna sa svojim poslom!

  2. Subotica, palic, granica, segedin, pa Budimpesta, to bi trebalo analizirati. 2 pruge do budimpeste.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Mihajlović: Stabilne cene gasa i struje 7

Mihajlović: Stabilne cene gasa i struje

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbija za projekte u novom investicionom ciklusu obezbedila 17 milijardi evra, od čega je više od pet milijardi za obnovljive izvore energije, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.