Predsednik udruženja CarGo pozvao članove da ne počinju štrajk glađu 1Foto: BETAPHOTO/CarGo/MO (Arhiva)

Predsednik Udruženja „CarGo“ Aleksandar Vučić pozvao je danas članove tog udruženja da ne počinju štrajk glađu zakazan za 27. maj i zakazao sastanak sa članovima tog udruženja na kojem će biti reči o drugačijem odgovoru grupi taksista koji planiraju štrajk.

„Molio sam članove našeg udruženja da ne otpočinjemo štrajk glađu, već da damo drugačiji odgovor određenoj grupi taksi kartela. U nedelju ću predložiti naš odgovor i tražiću podršku članova Udruženja za svoju ideju. Verujem da samo zajednički odgovor može zaista da doprinese građanima Beograda“, naveo je Vučić.

On je kazao da „CarGo“ veruje u institucije Srbije i da to udruženje nikakve pretnje neće zaustaviti.

„Ako hoće nekoga da hapse, evo zovem ih – dodjite pa uhapsite mene. Evo i večeras, kako nezvanično saznajemo, najavljuju nezakonite akcije, pa ih pozivam da dodju i da oduzmu meni automobil“, dodao je Vučić.

Predsednik udruženja „CarGo“ rekao je da pojedini službenici državnih institucija rade pod pritiskom, ali da su neki službenici deo grupe koja želi da zaštiti taksiste i da ukloni bilo koga ko može da im bude konkurencija.

„Sve ovo što se dešava danas ‘CarGo-u’, sutra može bilo kome da se desi. Zato se mi ne borimo samo za sebe, već za sve građane Srbije koji su zarobljeni u kandžama taksi kartela“, zaključio je Vučić.

Štrajk glađu zakazan za 27. maj trebalo je da bude odgovor na protest udruženja taksista „SITAB“, najavljen za taj dan, kao i pritisak na institucije, a pre svih na grad Beograd i Policijsku upravu, navodi se u saopštenju tog Udruženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari