Prodaja stanova u Beogradu na vodi 1Foto: Miroslav Dragojević

Preduzeće „Beograd na vodi (Belgrade Waterfront)“ oglasilo je danas prodaju stanova u najnovijoj zgradi BW Vista.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu kompanije, dok će prodajni dan biti 16. decembar u Belgrade Waterfront Galeriji po principu prioriteta pri izboru stanova za prve kupce.

Pozicionirana na glavnoj saobraćajnoj arteriji koja povezuje sam centar projekta sa Sava Promenadom i trћnim centrom BW Galerija, BW Vista po konkurentnim cenama nudi uzbudljiv stil ћivota na obali reke, navodi se u saopštenju kompanije.

Elegantan lobi dočekuje stanare i goste BW Vista, 82 metra visoke zgrade sa 23 sprata i 228 modernih stanova.

Uz dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove, prvi put u ponudi Belgrade Waterfronta nalaze se i apartmani tipa studio, a svi stanovi imaju terase, sa kojih se pruћa pogled na Savu, impresivnu Kulu Beograd ili na park, navodi se u oglasu preduzeća „Beograd na vodi“.

Postavljanje šipova počeće do kraja nedelje, a izvođač fundiranja je domaća građevinska kompanija Novkol.

Uporedo sa radovima na zgradi, počeće i izgradnja javnih površina, kao i radovi na infrastrukturi za BW Vistu, a primopredaja zgrade planirana je za prvu polovinu 2019. godine.

Pored BW Residences i BW Vista, prva faza „Beograda na vodi (Belgrade Waterfronta)“, koja će biti završena u prvoj polovini 2020. godine, uključuje hotel The St. Regis Belgrade, smešten u Kuli Beograd, kao i tržni centar BW Galerija, dodaje se u saopštenju.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari