Projekat "Triatlon" za još oko 300 radnika 1Foto: Z. Panić

Druga je godina kako Kompanija „Tigar tajers“ iz Pirota, čiji je vlasnik francuska kompanija „Mišlen“, organizovala je predstavljanje rezultata i planova.

Trenutno je u ovoj kompaniji zaposleno oko 3.700 radnika, a ove godine planira se realizacija projekta „Triatlon“ koji će uposliti još oko 300 radnika. Prošle godine u Kompaniji „Tigar tajers“ proizvedeno je 13, 2 miliona guma. Na 700 destinacija širom sveta otišla je 21 hiljada kontejnera i kamiona guma.

– Realizacija projekta „Triatlon“ ove godine omogućiće zapošljavanje još oko 300 radnika. Na taj način Kompanija će postati jedna od najvećih Mišlenovih fabrika u svetu, kaže direktor za ljudske resurse „Tigar tajers“ Zoran Kostić.

– Kompanija je radila punim kapacitetom i ostvarila odlične rezultate. To je godina u kojoj smo ostvarili uspehe na svim poljima. Ovo je priča o zaposlenima i suština je da oni čine „Tigar tajers“, kaže direktor Kompanije „Tigar tajers“ Igor Zemit. Prema rečima finansijske direktorke Kompanije Milene Tošić, kvalitetnim proizvodima uspeli su da ostvare rekordne rezultate.

– Zahvaljujući tome što smo prepoznati i kao dobar servis u grupi, osim prodaje naših proizvoda prodajemo i proizvode drugih „Mišlenovih“ fabrika kao što je fabrika „Viktorija“ u Rumuniji, organizujemo isporuke podizvođača iz Azije za potrebe Mišlen Severna Amerika. Sa politikom društvene odgovornosti nastavljamo i dalje. Nastavljamo saradnju sa svim školama u Pirotu i Babušnici. Podržali smo projekte koji se tiču bezbednosti u gradu, postavljen je novi semafor, a podržavamo i druge projekte u koje smo prošle godine investirali preko 150.000 evra, rekla je Tošićeva.

Izložba Udruženja „Tigar ArTajers“

U holu Doma Vojske svečano je otvorena izložba Udruženja „Tigar ArTajers“. Reč je o multimedijalnoj izložbi zaposlenih u ovoj kompaniji. Udruženje okuplja umetnike ove kompanije drugu godinu zaredom predstavlja radove talentovanih ljudi zaposlenih u ovoj kompaniji. Na izložbi su predstavljeni radovi četrdeset zaposlenih u kompaniji, talentovanih i darovitih umetnika, slikara, vajara, fotografa, muzičara, pesnika i drugih umetnika. Izložba je otvorena do 31. januara od 17 do 21 sat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari