Rasprodani aranžmani na Zlataru 1

U hotelu „Panorama“, kao i u drugim turističkim objektima na Zlataru, tokom novogodišnjih praznika vrveće kao u košnici.

Za doček Nove 2017. većina hotela, motela i vila biće popunjeni, kapaciteti su uglavnom rasprodani još početkom decembra, a najveće interesovanje vlada za trodnevne odnosno četvorodnevne aranžmane. Još nešto malo slobodnih mesta ima na veče samog dočeka čija se cena kreće u rasponu od 2.800 do 3.700 dinara.

U „najluđoj“ noći i prvih dana januara naredne godine u „Panorami“ očekuju više od 250 gostiju, od kojih su 130 korisnici usluge uglavnom trodnevnog aranžmana po ceni od 13.950 dinara po osobi. NJime su obuhvaćena dva noćenja na bazi punog pansiona sa dočekom i reprizom. Četvorodnevni aranžman se ove godine prodavao po ceni od 16.550 dinara.

– Još nešto malo slobodnih mesta imamo u restoranskom delu objekta za sam doček, koji uz bogatu trpezu na bazi švedskog stola i odličan muzički repertoar u izvođenju prijepoljskog „Stop benda“, košta 2.800 dinara po osobi, za reprizu je potrebno izdvojiti 2.500 dinara, a zajedno 5.300. Pored svečane večere, aperitiva i dižestiva, u cenu su uračunate i prikladne nagrade na izboru za najveselije društvo, kaže Rosa Jakovljević, direktorka TSC-a i upraviteljka najvećeg hotela na Zlataru. Ona dodaje i da su gosti tradicionalni – uglavnom za praznike dolaze iz Crne Gore, Vojvodine i srpske prestonice.

Ako je suditi po dosada ugovorenom bukingu, u „Panorami“ dobru posetu očekuju sve do kraja februara. „Spremno smo dočekali zimsku sezonu. Za kratko vreme je renovirano i „osveženo“ 26 soba na drugom spratu , što sa onima na prvom čini ukupni kapacitet od oko 130 kreveta. Pri kraju su i radovi na sanaciji hotelskog bazena koji će u funkciju biti pušten za desetak dana. Prodaja i rezervacije za „špic“ sezone idu dobro, a berićetnu posetu najavljuje grupa od oko 120 dece iz Valjeva i Novog Sada koja će u hotelu boraviti od 24. do 30. decembra“, ističe Jakovljević. Ona podseća da je „Panorama“ konkurentna sa cenama smeštaja – pun pansion u dvokrevetnoj sobi košta 2.935 dinara po osobi, a u jednokrevetnoj 3.535 dinara. Za polupansion je potrebno izdvojiti od 2.535 do 3.135 dinara u zavisnosti da li je reč o dvokrevetnoj odnosno jednokrevetnoj sobi. Noćenje sa doručkom iznosi 1.935 odnosno 2.585 dinara, dok je po cenovniku koji važi od pre dva dana, formirana jedinstvena cena za penzionere -2.145 dinara po osobi na bazi punog pansiona.

Bogate sadržaje tokom novogodišnjih praznika gostima nudi i većina ostalih hotela, motela, vila na Zlataru, kao i ugostiteljskih objekata u samom gradu. Za provod u najluđoj noći u hotelu „Zlatarski biseri“, koji raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od 70 kreveta, potrebno je izdvojiti 3.200 dinara po osobi, sa reprizom 2.400 dinara. Večera je na bazi švedskog stola sa dva pića, uz bogat i kvalitetan muzički program. Najluđa noć u „Vila Jeleni“ košta 30 evra po osobi, dok hotel „Jezero“ u samom gradu doček Nove 2017. organizuje po ceni od 2.700 dinara po osobi. Nova Godina proslaviće se i u većini lokalnih kafića. Cenovnik varira, a cena ulaznice neće biti jeftinija od pet evra po osobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari