Rasprodani aranžmani, "Panorama" puna 1

U hotelu „Panorama“, kao i u drugim turističkim objektima na Zlataru, tokom novogodišnjih praznika vrveće kao u košnici.

Za doček Nove 2018. gotovo svi hoteli, moteli i vile biće popunjeni, kapaciteti su uglavnom rasprodani još tokom oktobra i novembra, a najveće interesovanje vlada za trodnevne odnosno četvorodnevne aranžmane. Još nešto malo slobodnih mesta ima na veče samog dočeka čija se cena kreće u rasponu od 2.900 do 5.900 dinara.

U „najluđoj“ noći i prvih dana januara naredne godine u „Panorami“ će biti popunjeni svi raspoloživi kapaciteti od oko 200 ležajeva. Oko 60 odsto gostiju su korisnici četvorodnevnog aranžmana po ceni od 17.950 dinara po osobi. NJime su obuhvaćena tri noćenja na bazi punog pansiona sa dočekom i reprizom. I trodnevni aranžman se ove godine odlično prodavao po ceni od 14.950 dinara.

– Još nešto malo slobodnih mesta imamo u restoranskom delu objekta za sam doček, koji uz bogatu trpezu na bazi švedskog stola i probrani muzički repertoar „Stop benda“ košta 2.900 dinara po osobi, dok je za reprizu potrebno izdvojiti 2.600 dinara. Pored svečane večere, aperitiva i dižestiva, u cenu su uračunate i prikladne nagrade na izboru za najskladniji par, koji će biti nagrađen sa produženim vikendom u našem objektu i ulaznicama za adrenalin park, kaže Rosa Jakovljević, direktorka TSC-a i menadžerka najvećeg hotela na Zlataru. Ona dodaje i da su gosti tradicionalni – uglavnom za praznike dolaze iz Crne Gore, Vojvodine i srpske prestonice, Šumadije… Ako je suditi po dosada ugovorenom bukingu, u „Panorami“ dobru posetu očekuju sve do septembra naredne godine.

– Vlada izuzetno interesovanje za boravak u „Panorami“ , ali i u svim ostalim turističkim objektima, kako na Zlataru, tako i na čitavom području opštine. Tokom novogodišnjih praznika traži se „krevet više“ , a raspoloživih oko 1.000 ležajeva u hotelima, motelima, vilama, apartmanima, objektima narodne radinosti i seoskim domaćinstvima ove sezone „planuli“ su neuporedivo ranije nego lane, ističe direktorka Jakovljević uz podsećanje da je Zlatar prilično konkurentan i sa cenama smeštaja u odnosu na druge turističke centre – pun pansion u dvokrevetnoj sobi kreće se u rasponu 2.935 dinara po osobi u „Panorami“, preko 3.400 u „Zlatarskom zlatniku“ do 4.240 dinara u „Zlatarskim biserima“. Na ovdašnjoj planinskoj lepotici noćenje sa doručkom se u hotelima može naći po ceni od 2.500 do 2.850 dinara, a još povoljnije su u vilama i apartmanima gde krevet ne košta više od deset evra.

Pored „Panorame“ , koja svojim gostima uz odličan smeštaj i kvalitetnu hranu nudi i za 10 odsto nižu cenu ski-pasa na skijalištu u centru grada, inače, u zakupu „Složne braće“, bogate sadržaje tokom novogodišnjih praznika gostima nude i u hotelu „Zlatarski biseri“, koji raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od oko 60 kreveta. Kako ističu u ovom hotelu, u internom restoranu još uvek ima slobodnih za novogodišnju noć. Cena je 50 evra po osobi, a u nju su uračunati večera i piće. U Biserima je najveće interesovanje vladalo za aranžmane na bazi polupansiona u trajanju od četiri dana, koji se prodaje po ceni od 30.000 po osobi. Gostima hotela je na raspolaganju i besplatno korišćenje ski-pasa, kao i mogućnost atraktivnog noćnog skijanja na stazi dugoj oko 1.200 metara.

– Prodaja novogodišnjih aranžmana ide dobro, a odličnu posetu očekujemo posebno nakon novogodišnjih i božićnih praznika, kao i tokom februara kada bi kapaciteti trebalo da budu maksimalno popunjeni, dodaju u „Zlatarskim biserima“ – hotelu sa četiri zvezdice u vlasništvu Vojka Purića. Najluđa noć u „Vila Jeleni“ košta 30 evra po osobi, a Nova 2018. proslaviće se i u većini lokalnih kafića. Cenovnik varira, a cena ulaznice neće biti jeftinija od pet evra po osobi, uz besplatnu konzumaciju za pripadnice ženskog pola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari