Sajam zapošljavanja sutra na Vračaru 1Ilustracija Foto: FoNet/ Beoinfo

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), Privredna komora Srbije i Gradska opština Vračar organizuju Sajam zapošljavanja sutra, 28. marta, od 10 do 14 sati, u sali Opštine, u ulici Njegoševoj br. 77, saopštila je danas NSZ.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće, kako se navodi, oko 30 poslodavca, kojima je potrebno preko 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: medicinskih sestara, vaspitača, pedagoga, defektologa, doktora dermatologije, fizioterapeuta, frizera, menadžera i prodavaca.

Poslodavci traže i kasire, anketare, bukere, operatere u call centru, magacionere, vozače, aranžere, komercijaliste, administrativce, savetnike osiguranja, bageriste, viljuškariste i kraniste, farmaceute, farmaceutske tehničare, bravare, varioce, mehaničare, električare i menadžere prodaje.

Slobodnih radnih mesta ima i za službenike obezbeđenja, promotere, knjigovodje, mesare, kurire, pakere, pomoćne radnike, recepcionere, konobare, sobarice, programere, gradjevinske inženjere i arhitekte, elektroinženjere, inženjere telekomunikacija, modelare, elektroinstalatere, stolare, zidare, keramičare, podopolagače, metalofarbare…

Sajam se otvara u 10.30 sati, a na njemu će kompanija Alda Robotics, koja će, pored ponude slobodnih radnih mesta, posetiocima predstaviti i robota koji poseduje veštačku inteligenciju, a na čijem displeju će biti prikazivane prezentacije vezane za vračarski sajam zapošljavanja.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu NSZ nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima te službe za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari