Sloga: Predlog radne verzije o koeficijentima plata bezobrazno iritirajući 1Foto: sloga.org.rs

Predlog radne verzije o koeficijentima plata zaposlenih u državnoj upravi prema kojem bi zarade bile čak tri puta veće, dokazuje da ova vlast ima potpuno odsustvo moralne i bilo kakve druge odgovornosti i svesti o socijalnom i ekonomskom stanju nacije, saopšteno je iz sindikata „Sloga“.

Ovaj sramni predlog koji treba da se po nalogu MMF-a usvoji do septembra pokazuje da aktuelna vlast svoje građane sve više doživljava kao podanike, a ne kao na narod u čijoj je službi i čiji bi servis trebali da budu, navodi se u saopštenju Sloge.

Srbija je jedno veliko “Potemkinovo” i sve siromašnije selo, ističe se u saopštenju, gde se uz pomoć medija i analitičara bliskim vlastima svakodnevnim spinovanjem ubeđuje narod da se živi u ekonomskom blagostanju, dok je realnost sasvim suprotna.

Predlog radne verzije o koeficijentima plata zaposlenih u državnoj upravi je još jedan pokušaj “presipanje šupljeg u prazno”, sindikat “Sloga” vidi i ocenjuje kao bezobrazno iritirajući, te ga odbacuje sa prezirom, zaključuje sindikat „Sloga“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari