„Colliers Srbija“ je deo Colliers Southeastern Europe (Colliers SEE) mreže konsultantskih kuća koje okupljaju i kancelarije u Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Albaniji. Isto tako, mi smo deo Colliers International, grupacije koja okuplja filijale u 267 gradova širom sveta.

„Colliers Srbija“ je deo Colliers Southeastern Europe (Colliers SEE) mreže konsultantskih kuća koje okupljaju i kancelarije u Bugarskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Albaniji. Isto tako, mi smo deo Colliers International, grupacije koja okuplja filijale u 267 gradova širom sveta. Danas svakako možemo reći da smo deo najvećeg sistema u oblasti konsultantskih usluga u nekretninama.
Beogradska kancelarija „Colliers International“ osnovana je u Beogradu 2000. godine i od tada je postala nesumnjivi lider kada su u pitanju profesionalne usluge, dok je kancelarija u Nišu osnovana 2004. godine kako bi ispunila povećanu potražnju za uslugom upravljanja nekretninama u tom regionu. Danas u dve kancelarije „Colliers Srbija“ radi preko 40 profesionalaca koji svakom projektu pristupaju unoseći inovacije, kvalitet, fleksibilnost i profesionalizam – ključne vrednosti za uspeh.

USLUGE KOJE PRUŽAMO

1. Zastupanje zakupaca

2. Zastupanje investitora pri razvoju projekata

3. Zastupanje vlasnika nekretnina

4. Zastupanje objekata namenjinih za investicije

5. Posredovanje poslovnim i stambenim prostorima,

lokalima, industrijskim objektima i zemljištem

6. Istraživanje tržišta

7. Savetovanje pri razvojnim projektima

8. Usluge procene vrednosti nekretnina

9. Usluge namenjene pravnim licima

10. Upravljanje nekretninama.

www.colliers.com

Proširena lista naših klijenata uključuje: velike strateške investitore u regionu, multinacionalne kompanije, diplomatske misije, nevladine organizacije, ali i pojedince. Svi oni imaju koristi od našeg poznavanja lokalnog tržišta i globalnog bavljenja ovim poslom.
Naš interni sistem rada ustanovljen je na način koji osigurava da usluge pružene klijentima ispunjavaju najviše standarde. Svi članovi tima poštuju naš etički kod, kao i instrukcije koje nam daje „Colliers International“ na globalnom nivou. Ovi parametri su fokusirani na integritet, kompetenciju i profesionalizam uz brigu o potrebama klijenata.
Međutim primarna odlika naše kompanije jeste naša sposobnost da pružamo sveobuhvatne konsultantske usluge u oblasti nekretnina. A šta to zapravo znači? Colliers International se ne bavi samo prodajom poslovnih, stambenih i prodajnih prostora – već pre svega konsultantskom delatnošću usmerenom prema klijentima sa obe strane kupoprodajnog ili ugovora o iznajmljivanju. Naši kvaliteti toliko više dolaze do izražaja koliko nam se investitor obrati u najranijoj fazi projekta. U stanju smo da za njega obezbedimo vrhunsku procenu stanja na tržištu nekretnina na čitavom prostoru jugoistočne Evrope, zatim procenu postojećih nekretnina i na kraju studiju izvodljivosti konkretnog budućeg projekta.
Kada se investitor odluči za realizaciju konkretnog projekta, za nas počinje druga faza saradnje – detaljna analiza projektnih rešenja iz ugla komercijalne isplativosti. U stanju smo da za svaki kvadratni metar poslovnog/stambenog kompleksa ili tržnog centra pronađemo optimalnu meru prostorne i finansijske iskorišćenosti. Mi znamo kolike površine i kako opremljen poslovni prostor traže najznačajnije svetske kompanije, kakav izložbeni i magacinski prostor traže veliki modni brendovi. I to je upravo ono što, zahvaljujući znanju i iskustvu, možemo da ponudimo klijentima: tzv. win-win situaciju u kojoj dobijaju i investitor i kupac/zakupac. Investitor dobija potpunu iskorišćenost i isplativost svoje investicije, a kupac/zakupac optimalan poslovni ili stambeni prostor.
Colliers pruža i usluge održavanja nekretnina, od administracije zakupa, preko preventivnog i hitnog održavanja nekretnina, adminstracije računa, posredničkog kontakta između zakupodavca i zakupca, pa sve do specifičnih zahteva individualnih ili korporativnih klijenata. Putem optimizacije i smanjenja troškova, mi se fokusiramo na uvećanje finansijske vrednosti nekretnine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari