Banka Inteza u Srbiji najavila je da će svim građanima koji od danas otvore devizni štedni račun uz ulog od 1.000 evra, dodeliti i polisu Delta Đenerali osiguranja. Polisa se odnosi za osiguranje domaćinstva ili polisu osiguranja od odgovornosti, po sopstvenom izboru, a rok važenja polise biće jednak roku oročenja depozita, koji može biti 12, 24 ili 36 meseci.

Banka Inteza u Srbiji najavila je da će svim građanima koji od danas otvore devizni štedni račun uz ulog od 1.000 evra, dodeliti i polisu Delta Đenerali osiguranja. Polisa se odnosi za osiguranje domaćinstva ili polisu osiguranja od odgovornosti, po sopstvenom izboru, a rok važenja polise biće jednak roku oročenja depozita, koji može biti 12, 24 ili 36 meseci. Kamatne stope za oročenu deviznu štednju kreću se u intervalu od tri odsto do 6,3 odsto, u zavisnosti od visine uloga i perioda oročenja.
Beograd – Folksbanka u Srbiji saopštila je da je za četiri meseca angažovala oko 50 mobilnih bankara u Srbiji, kao savetnike za poslovanje sa stanovništvom, privredom, preduzetnicima i sa poljoprivrednicima. Kako se navodi u saopštenju, mobilni bankari nisu u stalnom radnom odnosu u banci, već su plaćeni po ostvarenom učinku, odnosno primaju proviziju. Najviše mobilnih bankara aktivno je u Nišu i okolini, oko 25, zatim u Vojvodini 18, dok je u Beogradu i okolini za sada aktivno deset mobilnih bankara. Folksbanka je najavila da će angažovati još najmanje 50 mobilnih bankara, a zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na sajtu www.volksbank.co.yu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari