Mobilna telefonija Srbije (MTS) počela je juče da prodaje pripejd kartice za mobilnu telefoniju sa numeracijom koja počinje nulom. Kako se navodi u saopštenju, uvođenjem nove numeracije, od sada, prvi put na tržištu korisnik će moći da odabere brojeve od 064/0000000, pa naviše. Navodeći da je to urađeno zbog velikog interesovanja korisnika za pripejd brojeve, MTS ističe da je u avgustu prodala 116.

Mobilna telefonija Srbije (MTS) počela je juče da prodaje pripejd kartice za mobilnu telefoniju sa numeracijom koja počinje nulom. Kako se navodi u saopštenju, uvođenjem nove numeracije, od sada, prvi put na tržištu korisnik će moći da odabere brojeve od 064/0000000, pa naviše. Navodeći da je to urađeno zbog velikog interesovanja korisnika za pripejd brojeve, MTS ističe da je u avgustu prodala 116.000 pripejd brojeva.
U Fitex centru na Novom Beogradu, otvorena je nova filijala Laiki banke, a nedavno je počela da radi i filijala Laiki banke u Balkanskoj 8, u centru Beograda. Oba objekta izrađena su po svim standardima Laiki grupe, a njihovo otvaranje predstavlja nastavak širenja mreže poslovnica Laiki banke. „Naš cilj je da u naredneh četiri do pet godina pokrijemo značajan deo srpskog bankarskog tržišta.“ „Do kraja godine imaćemo 27 filijala, a tokom 2008. godine proširićemo mrežu za još 40 filijala na teritoriji Srbije, tako da ćemo 2009. dočekati sa oko 70 filijala“, izjavio je Vladan Manić, član Izvršnog odbora Laiki banke.
Kragujevac – U Kragujevcu je juče počeo, četvrti po redu, Šumadijski sajam poljoprivrede, koji će trajati do nedelje, 16. septembra, a okupio je 63 izlagača, odnosno, proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme, odgajivača stoke i poljoprivrednika iz Srbije. Ovogodišnji Sajam poljoprivrede koji, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, organizuje Šumadija sajam, ima i niz pratećih manifestacija, među kojima su izložbe krava simentalske rase i priplodnih ovaca. Poljoprivrednici iz Šumadije mogu da konkurišu za dobijanje kredita iz kragujevačkog agrarnog budžeta za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Za kreditiranje nabavke poljoprivredne mehanizacije iz gradskog agrarnog budžeta izdvojeno je 25 miliona dinara. Poljoprivrednici koji zadovolje uslove konkursa dobiće beskamatne kredite u iznosu od 50.000 do 350.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari