Sajam građevine i opreme, koji se u Nišu održava po četvrti put, od sutra do 14. septembra biće otvoren u hali Čair. Na oko hiljadu kvadrata u samoj hali i dve hiljade kvadratnih metara izložbenog prostora na otvorenom, izlagači među kojima su firme iz svih oblasti građevinarstva, moći će da prikažu svoje programe iz oblasti opekarskih proizvoda, boja, lakova, izolacionih materijala, svih vrsta stolarije, automatskih vrata, grejnih tela, kamina, keramike, protivpožarnih materijala i zaštitne opreme.

Sajam građevine i opreme, koji se u Nišu održava po četvrti put, od sutra do 14. septembra biće otvoren u hali Čair. Na oko hiljadu kvadrata u samoj hali i dve hiljade kvadratnih metara izložbenog prostora na otvorenom, izlagači među kojima su firme iz svih oblasti građevinarstva, moći će da prikažu svoje programe iz oblasti opekarskih proizvoda, boja, lakova, izolacionih materijala, svih vrsta stolarije, automatskih vrata, grejnih tela, kamina, keramike, protivpožarnih materijala i zaštitne opreme. Očekuje se da će se, kao i na prošlogodišnjem sajmu, predstaviti i montažne kuće, skele, alati, građevinska vozila, kompjuterski programi u oblasti arhitekture i građevine, kao i sistemi i opremu za održavanje i čišćenje objekata.
Beograd – Četvrti otvoreni investicioni fond u Srbiji, Fokus premijum počeo je da investira na Beogradskoj berzi. Kako je saopšteno iz tog fonda, Komisija za hartije od vrednosti donela je krajem prošle nedelje rešenje o upisivanju Fokus premijum fonda u Registar investicionih fondova, čime se fond smatra oranizovanim i može da počne da radi. Fond Fokus premijum je 29. avgusta završio inicijalnu prodaju investicionih jedinica po ceni od 1.000 dinara, a svrstava se u fond rasta imovine koji planira da najmanje 75 odsto novca uloži u akcije kojima se trguje na berzi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari