Vaučeri Er Srbije za zdravstvene radnike 1Foto: Aleksandar Roknić

Ministarstvo zdravlja Srbije i Er Srbija pokrenuli su kampanju „Vreme je za predah“ u okviru koje su za 10.000 zdravstvenih radnika angažovanih u kovid sistemu obezbedili vaučere sa popustom za letove te kompanije, objavljeno je danas.

Ugovor o saradnji potpisali su ministar zdravlja Zlatibor Lončar i generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Promototivni vaučer omogućava popust od 50 odsto na ukupnu cenu karte Er Srbije, sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama.

Vaučer važi za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, i mogu se iskoristiti za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine.

„Zdravstveni radnici Srbije su svojim radom, zalaganjem i požrtvovanošću tokom pandemije pokazali da su istinski heroji vremena u kojem živimo. Danonoćno brinući o više od 200.000 gradjana koji su bili hospitalizovani, spašavajući njihove živote, zadužili su sve nas“, rekao je Lončar.

Istakao je da će država nastaviti da povećava plate zdravstvenih radnika, ali i da im poboljšva uslove rada izgradnjom najsavremenijih bolnica i kliničkih centara i nabavkom najmodernije medicinske opreme.

„Ali i svaku inicijativu društveno odgovornih kompanija, poput kompanije Er Srbija, koje ovakvim akcijama iskazuju zahvalnost zdravstvenim radnicima, Ministarstvo zdravlja uvek će podržati, jer su u interesu zdravstvenih radnika“, rekao je Lončar.

Cilj Er Srbije je, po rečima generalnog direktora Dankana Nejsmita da vaučerima izrazi zahvalost zdravstvenim radnicima za svakodnevnu posvećenost očuvanju života i zdravlja svih gradjana i da im omogući da otputuju na više nego zasluženi odmor na željenu destinaciju.

Vaučeri Er Srbije biće podeljeni Univerzitetskom kliničkom centru Srbije, kliničkim centrima Kragujevca, Niša i Vojvodine, kliničko-bolničkim centrima Zemun, Bežanijska kosa, Zvezdara i „Dr Dragiša Mišović“, kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i ostalim zdravstvenim ustanovama u kovid sistemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari