Wizz air sleće u Prištinu 1

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompaija u regionu Centralne i Istočne Evrope, najavila je danas uvođenje nove linije kojom će povezati Prištinu sa mađarskom prestonicom Budimpeštom.

Niskotarifna linija počeće 7. aprila 2017. sa dva sedmična leta – ponedeljkom i petkom, navodi se u saopštenju ove komapanije.

Budimpešta, koja je poznata po prelepoj arhitekturi i sjajnoj mađarskoj kuhinji, veoma je atraktivan grad za turiste. Karte su već u prodaji preko sajta wizzair.com, a cene se kreću već od 29,99 evra*. Wizz Air-ova mreža linija sa 59 gradova u 28 zemalja omogućava putnicima da se povežu na letove širom Evrope.

Kako se navodi u saopštenju nova linija će povezati dva grada direktno, razvijajući turizam u oba smera i uspostavljajući važnu trgovačku i poslovnu vezu Mađarske i Kosova.

WIZZ-ove operacije u Evropi i dalje omogućavaju pristupačne letove do 133 destinacije širom 40 zemalja. U posljednih 12 mjeseci (završno sa 30. novembrom 2016) Wizz Air je prevezao više od 22,4 miliona putnika podstičući otvaranje više od 16.800 radnih mjesta u vazduhoplovstvu, ugostiteljstvu, turizmu i drugim povezanim djelatnostima. U Wizz Air-u radi skoro 3.000 vazduhoplovnih profesionalaca koji pružaju vrhunsku uslugu našim na naših 74 aviona, uključujući i 11 najmodernijih i ultra-efikasnih Airbus aviona A321 sa 230 sedišta.

Odredište        Danima           Počev od:                   Cene od*
Budimpešta     Ponedeljkom,  petkom 7. april 2017.  EUR 29.99

Nova linija i iz Podgorice

Nova niskotarifna linija između Podgorice i Budimpešte počeće 3. aprila 2017. sa dva sedmična leta, sredom i nedeljom. Karte su već u prodaji na sajtu wizzair.com, a cijene su već od 19,99 eura*. Wizz Air je počeo sa letovima iz Podgorice u avgustu 2016. prema Minhenu (Memingen) i Milanu (Malpensa).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari