Za osiguranike koji imaju staž navršen u Srbiji ili Nemačkoj 1

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje organizuje Međunarodne savetodavne dane 19., 20. i 21. septembra za osiguranike koji su zaposleni ili su bili zaposleni u Srbiji ili Nemačkoj.

„Osiguranici koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Nemačkoj i korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, mogu doći na Međunarodne dane razgovora sa Nemačkom, gde će savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Nemačke”, navodi se u saopštenju PIO Fonda.

Savetodavni razgovori 19. septembra biće u Nišu od 9 do 16 časova (prostorije RF PIO Filijale Niš, Prijezdina 1), i 20. i 21. septembra u Beogradu, u sredu od 9 do 17.00 časova i u četvrtak od 9 do 13.00 (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10). Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari