Foto vesti

Zrenjanin: Krave umesto golfera

Na ograđenom zemljištu u ulici Franje Kluza u Zrenjaninu, gde je planiran golf centar beogradskog Golf kluba Sava, umesto golfera osvanule su krave.

Crvena Despotovica u Gornjem Milanovcu

Reka Despotovica, od jutros je crvene boje, javlja naš čitalac iz Gornjeg Milanovca. Ovo su slike napravljene jutros u Gornjem Milanovcu, gde društveno odgovorna kompanija METALAC AD izbacuje otrove u reku Despotovicu, kaže naš čitalac.

Ponovo zastoj na Slaviji

Tokom današnjeg popodnevnog špica, na Slaviji su ponovo stvorene ogromne gužve, a saobraćaj je gotovo potpuno zaustavljen.

Nebezbedan most preko Topčiderske reke

Čitalac Zoran Vasiljević poslao nam je fotografiju mosta preko Topčiderske reke kod Miloševog konaka. Most je u veoma lošem stanju i nebezbedan je za pešake.

Vučićev portret na zidu u kantini kasarne

Čitalac Danasa poslao nam je fotografiju sa slikom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za koju je naveo da se nalazi na zidu u kantini vojne kasarne u Beogradu. U opisu fotografije napisao je: „Slobo zar si ti“?

Ograđene tribine kod Doma Omladine

Naš čitalac reporter fotografisao je tribine kod Doma Omladine, koje su sinoć bile ograđene sigurnosnom ogradom. -Ne znam zašto su uopšte pravili tribine, ako sada ne mogu da se koriste?! Inače su opasne, neko može da padne na trotoar u Makedonskoj, kaže naš čitalac Lidija Franović.

Drvo na vodotornju u Inđiji

Drvo na vodotornju jedna je od najvećih atrakcija Inđije. Kako je drvo dospelo na vodotoranj postoji više priča, ali se smatra da je seme donela neka ptica. Pošto je toranj sazidan od zemlje i cigle, seme je imalo dovoljno vode. Izniklo pre nekoliko decenija drvo prkosi zakonima fizike i dalje.

PrvaPoslednja