Foto vesti

Crvena Despotovica u Gornjem Milanovcu

Reka Despotovica, od jutros je crvene boje, javlja naš čitalac iz Gornjeg Milanovca. Ovo su slike napravljene jutros u Gornjem Milanovcu, gde društveno odgovorna kompanija METALAC AD izbacuje otrove u reku Despotovicu, kaže naš čitalac.

Ponovo zastoj na Slaviji

Tokom današnjeg popodnevnog špica, na Slaviji su ponovo stvorene ogromne gužve, a saobraćaj je gotovo potpuno zaustavljen.

Nebezbedan most preko Topčiderske reke

Čitalac Zoran Vasiljević poslao nam je fotografiju mosta preko Topčiderske reke kod Miloševog konaka. Most je u veoma lošem stanju i nebezbedan je za pešake.

Vučićev portret na zidu u kantini kasarne

Čitalac Danasa poslao nam je fotografiju sa slikom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za koju je naveo da se nalazi na zidu u kantini vojne kasarne u Beogradu. U opisu fotografije napisao je: „Slobo zar si ti“?

Ograđene tribine kod Doma Omladine

Naš čitalac reporter fotografisao je tribine kod Doma Omladine, koje su sinoć bile ograđene sigurnosnom ogradom. -Ne znam zašto su uopšte pravili tribine, ako sada ne mogu da se koriste?! Inače su opasne, neko može da padne na trotoar u Makedonskoj, kaže naš čitalac Lidija Franović.

Drvo na vodotornju u Inđiji

Drvo na vodotornju jedna je od najvećih atrakcija Inđije. Kako je drvo dospelo na vodotoranj postoji više priča, ali se smatra da je seme donela neka ptica. Pošto je toranj sazidan od zemlje i cigle, seme je imalo dovoljno vode. Izniklo pre nekoliko decenija drvo prkosi zakonima fizike i dalje.

Postanite Danasov čitalac reporter

Postanite Danasov čitalac reporter. Šaljite nam fotografije sa opisom situacije na online@danas.rs sa naznakom „Čitalac reporter“. Lepe ili ružne stvari iz vašeg ugla i objektiva za naš sajt danas.rs. Vaše fotografije biće objavljene u rubrici Foto vesti.

Problem sa đubretom u Košutnjaku

Naš čitalac reporter Petar Grujić poslao nam je fotografije smeća i zapuštenih kontejnera u Košutnjaku. Naš čitalac navodi da je ovakvo stanje već pet dana.

Nova pošta u Tržnom centru „Aviv park” na Zvezdari,

Nova jedinica poštanske mreže prijemno-isporučnog je tipa i u njoj korisnici na tri šaltera mogu dobiti sve poštanske i platne usluge. Radno vreme pošte 11055 Beograd 15 je od ponedeljka do subote od 8 do 19 časova. Osim za posetioce Tržnog centra „Aviv park”, nova poslovnica Pošte Srbije doprineće podizanju kvaliteta usluga i značiće pristupačnije […]

PrvaPoslednja