Foto vesti

Vučićev portret na zidu u kantini kasarne

Čitalac Danasa poslao nam je fotografiju sa slikom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za koju je naveo da se nalazi na zidu u kantini vojne kasarne u Beogradu. U opisu fotografije napisao je: „Slobo zar si ti“?

Ograđene tribine kod Doma Omladine

Naš čitalac reporter fotografisao je tribine kod Doma Omladine, koje su sinoć bile ograđene sigurnosnom ogradom. -Ne znam zašto su uopšte pravili tribine, ako sada ne mogu da se koriste?! Inače su opasne, neko može da padne na trotoar u Makedonskoj, kaže naš čitalac Lidija Franović.

Drvo na vodotornju u Inđiji

Drvo na vodotornju jedna je od najvećih atrakcija Inđije. Kako je drvo dospelo na vodotoranj postoji više priča, ali se smatra da je seme donela neka ptica. Pošto je toranj sazidan od zemlje i cigle, seme je imalo dovoljno vode. Izniklo pre nekoliko decenija drvo prkosi zakonima fizike i dalje.

Postanite Danasov čitalac reporter

Postanite Danasov čitalac reporter. Šaljite nam fotografije sa opisom situacije na online@danas.rs sa naznakom „Čitalac reporter“. Lepe ili ružne stvari iz vašeg ugla i objektiva za naš sajt danas.rs. Vaše fotografije biće objavljene u rubrici Foto vesti.

Problem sa đubretom u Košutnjaku

Naš čitalac reporter Petar Grujić poslao nam je fotografije smeća i zapuštenih kontejnera u Košutnjaku. Naš čitalac navodi da je ovakvo stanje već pet dana.

Nova pošta u Tržnom centru „Aviv park” na Zvezdari,

Nova jedinica poštanske mreže prijemno-isporučnog je tipa i u njoj korisnici na tri šaltera mogu dobiti sve poštanske i platne usluge. Radno vreme pošte 11055 Beograd 15 je od ponedeljka do subote od 8 do 19 časova. Osim za posetioce Tržnog centra „Aviv park”, nova poslovnica Pošte Srbije doprineće podizanju kvaliteta usluga i značiće pristupačnije […]

Najkraće asfaltirani put u Novom Pazaru

Četvrt veka neasfaltirana ulica Save Kovačevića u Novom Pazaru dobila je nedavno svojih prvih nekoliko metara asfalta i to na sred ulice.

Vozač kombija udario u hidrant na Vračaru

Jutarnje gužve i saobraćajni kolaps na Vračaru zbog radova na mnogobrojnim ulicama su na žalost svakodnevna slika. Posledica toga je nervoza vozača pa mnogi neretko voze i trotoarima.

Pehar za najbolju mušku nošnju

Na 48. saboru „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“, Saši Nikoliću iz Medveđe, umetničkom rukovodiocu KUD-a „Plažana“ iz Plažana, pripala je nagrada i pehar za najbolju mušku nošnju.

Prva Poslednja