Vapaji Dijane Hrkalović

Ostavite komentar

 1. Marko, ima više momaka sa Dorćola koji veruju uVučića nego baba iz Prćilovaca. Nisu glupost, neznanje i zatucanost prognati iz Beograda.

 2. Ta Dijana je kao nekvalifikovana, ako dobro shvatam, bila u previse dugo u poziciji da odlucuje o zivotu ili smrti i unistava i ono malo sto je od policije ostalo. Tako da ko od maca zivi…

 3. Bivša sekretarka pravi rijaliti od optužbe protiv nje i gleda na svaki način da skine svoju odgovornost zbog svojih postupaka u slučaju ubistva na „šinama“.

 4. Naravoucenije, svi su krivi, sem Vucica koji je 1800 puta pricao sa bezbednosno interesantnim osobama. Kad tad ce zbog toga zavrsiti u Zabeli.

 5. Da li ona priča istinu????????
  Da li svako u ovom tekstu vidi svoju istinu???
  Zašto tužioc ne zabrani nastupe u javnosti svih aktera dok traje postupak???
  Marko mnogo putanja a malo odgovora i jedini za Vas .. Vučić je kriv??????

 6. Након наступа овог мутанта, почећу још Стефановића да волим.

 7. Превише је информација, уопште, кад се описују везе криминалаца међу собом, криминалаца и политичара.
  А јавност би могла да зна одговоре на проста питања:
  Ко је рушио у Савамали?
  Да ли је министар умешан у шверц оружја?
  Зашто је фарма органске хране чувана од стране државних оружаних структура?
  Зашто је председник разговарао с „безбедносно занимљивим особама“ (не зашто је прислушкиван)?
  Ко је сопственик објекта на Панчићевом врху?

 8. Hrkalovicka je pametnija od Vucica! Kako je na elegantan nacin provukla javnosti o razgovorima sa nekim finim ljudima i budite sigurni da je svu dokumentaciju deponovala na sigurno a to je Vucicu nocna mora a ne gas , nafta…… i naravno gradjani Srbije.

 9. Ево нешто само за тебе.Купујем у Максију и стајемо у ред на каси.Лепа млађа женска особа се угурала испред мене.Не бих ни нотирао да није стала тако да видим да на мајици,на грудима има насликано прасе у три положаја уз опис.Прво пише рат,друго пише слееп ,треће пише дреам а у облачићу храна.Почнем да се смешкам а женско примети да проверам да ли добро видим па се узврпољи и одједном упита:Нешто није у реду господине? Све је у реду,зашто питате? Па чудно ме гледате!Гледам натпис на мајици,шта ћу кад имам очи.Смешно је!Онда добро рече она.Глупо би било да је нешто друго у питању,рекох.Она поче збуњено да скупља провијант,склоних осмех са лица,схватих да сам погодио у средиште њених поимања мојег погледа са осмехом.Рекох ,не ласкај себи,платим мој рачун и одох даље сав срећан,купио сам сладолед на акцији 25% попуста.Синхоницитет ти сам каже да није лоше бити прасе кад те лепа жена носи на грудима,нарочито кад знаш да ниси сваштојед,мислим бирање груди ти иде од руке.Е сад ти мени реци где овде дође тај Вапај?❣️

 10. Potpuno je nebitno koliko puta su Acu srbina savatali da priča sa praćenim licima. Dovoljno je jednom, i previše za nekog ko je preCednik države. Nebitni su i Dijana i slina, bitno je da se ON SA KRIMINALCIMA ČUJE, A NJEGOVE ZVANIČNE TELEFONE JE NEMOGUĆE PRATITI JER JE I U TOM SEGMENTU ŠTIĆENO LICE.
  Jednostavno je, zar ne, ako hoćemo da shvatimo.

 11. Ko se razume u sve,a toalet papir koristi da briše nos,ja ga iz milošte zovem da je MARICA.Marko je Marica.

 12. Ko je „psiholog“? Videli ste diplomu i razgovarali sa mentorom? Ko je „doktor psihologije“? Gde je, kada i pred kojom komisijom odbranjen doktorat? Na koju temu i gde je dostupna disertacija? Kako ste tacno izmerili IQ, na poligrafu?
  Uzgred, da li vam njen vokabular i stil izrazavanja lice na doktora nauka sa Beogradskog univerziteta

 13. Razumem da neko slučajno priča sa nekim od kriminalaca,ali ako je to pravilo koje se ponavlja preko hiljadu puta ta osoba je definitivno involvirana u njihove poslove

 14. Rekao bih da je Vučić bušan kao sito, njega je slušao Dr. Slina, slušala ga BIA, čak je i EPS imao neki prislušni centar.A ova rospija nije razmišljala kada je smenjivala poštene policajce, što reče neko “ ko se mača lati…“

Ostavite komentar

Dijalog

Pokret za opstanak je Vučićeva zamka 10

Pokret za opstanak je Vučićeva zamka

Kad je sve rasturio, obesmislio, pokrao i rasprodao, Aleksandar Vučić je došao na "genijalnu ideju", kako i ubuduće da ostane glavni u Srbiji a da sve ostalo izgleda drugačije a u suštini ostane isto.

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.