Terajte Vučića u Šešelja

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. To što je za vas normalno nekome reći ,,pi**a ti materina , budaletino…“nenormalni čoveče ,ne znači da od sad treba da se psuje i govori barabskim jezikom na TV-u i drugim sredstvima informisanja . Zar u normalnoj komunikaciji treba da preovlada rečnik izfrustriranih ,neostvarenih a pre svega nevaspitanih ljudi? Vaš pokušaj opravdavanja neopravdivog govora mržnje uz pogrde i psovke su poseban skandal kojim treba da se bave ,psiholozi i da leče psihijatri.Da psihijatrijske ustanove ,krajnje je vreme zatvore kapije, i drže pacijente pod sedativima i da obratr pažnju ko može van kapija ustanove i da li može da se bavi javnim poslom.

  2. Ovde se više ne zna ko više iritira raju, Vučić, ili čak možda i više ovi kvazihumoristi u službi, ne znamo više čega.Bile su lepe emisije tipa Pljiž, a sada je svuda samo neki talog.Od kafe, naravno.

  3. Verujem da ni Idi Amin nije psovao svoje političke protivnike… kao ni Hitler. Obojica su, pri tom, beskrajno usrećili svoj narod. Povlačim paralele? Ne, one već postoje.

  4. Kako ne shvatate da je njihova bahatost posledica njihove bestidnosti a ne straha od gubitka vlasti. Pa oni su i zbog toga na vlasti, da bi se tako ponasali, nikad se nisu ni ponasali drugacije. U proteklih 5 godina, procitao sam 500 tekstova i cuo 300 ljudi gde svaki po 20 puta govori kako je vlast uzdrmana i vrlo blizu pada. Ja ne vidim da je to tako, pritom kada dajete procene pa prodje neko vreme i sve ostane kao sto je bilo, valjalo bi se upitati kakve su bile procene .Medjutim, znacajan deo opozicije je zaglavljen na jednoj tacki odakle ne moze nigde. Za psovke i njihove reakcije, to je totalno neinspirativno za bilo kakav komentar.

  5. Gde je zavrsio Stojadinovic posle drugog svetskog rata
    Neko u Srbiji pokusava da glumi Tita a zaboravio da se prvo moraju dogoditi Stojadinovic I Nedic, a Tita ce glumiti neki novi klinac

  6. Necu da komentarisem da li je Kulacin u pravu ili nije. Ali mu se jako zahvaljujem jer me njegove kolumne uvek dobro nasmeju. Hvala Neso.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Ranjene kraljevačke reke možemo da spasimo 7

Ranjene kraljevačke reke možemo da spasimo

U prirodi je sve povezano, kada poremetite taj balans, posledice su pogubne i po ljude i po prirodu. Prolećne bujice 2020. godine su na brojnim planinskim rekama u slivu Ibra u punoj snazi pokazale devastirajući učinak malih hidroelektrana i besmislenost pregrađivanja reka betonskim vodozahvatima i usmeravanja vode u cev, i dodatno poremetile već gradnjom teško narušene ekosisteme.

Naslovna strana

3. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.