Ružni, prljavi, zli 1

Pregled štampe.

UŽAS

Šokantno! Razotkriven je monstruozni plan paklenog dvojca Belivuk – Đilas: po svaku cenu zaustaviti munjeviti napredak Srbije i vratiti je sa prvog mesta u Evropi na marginu regiona.

Nepobitno je dokazano: uz nekretnine u Pančevu, Novom Sadu, Monte Karlu, Njujorku, Honoluluu, Malom Iđošu i drugde, i kuća strave u Ritopeku pripada Mariniki Tepić. Namenski je sagradila ovaj edukativni centar za buduće aktivnosti svog prijatelja Velje i ostalo nastavno osoblje.

Poslednja vest! Snimatelj fotografija tranžiranih žrtava Velje Nevolje i njegovih monstruma bio je fotoreporter Dragan Đilas lično!

STRAVA

Senzacionalno! Stravičan plan demonskog dvojca Kurti – Đilas: po svaku cenu sprečiti Srpski svet da ponovo preuzme svoju istorijsku odgovornost i stane na čelo Evrope. U pauzama njihovog paklenog planiranja a na inicijativu Nataše Kandić i ostalih mrzitelja svega što je srpsko, Đilas je počeo s kopanjem tajnog gasovoda do Loznice za potrebe svog Rio Tinta. I to noću, preko celog dana broji 619 miliona evra opljačkanih od srpskog naroda.

Zastrašujuće! Jedan od najbrutalnijih članova klana Velje Belivuka i vlasnik 24 stana u Bugarskoj, Borko Stefanović, ruši sprat po sprat na zgradama u Vidovdanskoj ulici na beogradskom Vračaru.

JEZA

Pobeda istine: koronu je s Mauricijusa u Srbiju doveo Dragan Đilas!

U to ime on i ove godine na svom posedu u Jovanjici organizuje mobu na kojoj će se okupiti njegovi prijatelji-žeteoci među kojima će se naći i njegova tetka iz Kanade kao i Zagorka Dolovac, ujna.

Stravična je činjenica da ovaj skup tajkuna s Đilasom na čelu nema milosti prema našim olimpijcima u Tokiju. Kao što nije imao milosti kad je rušio Savamalu, kao što nije imao milosti prema dva minuta snimka s naplatne rampe u Doljevcu, kao što nije imao milosti prema Krušiku i čačanskim vatrometima.

Monstruozna kap koja je prepunila čašu je Đilasovo bahato bacanje 600 miliona evra koje je keširao engleskoj Premijer ligi. I to ne od onih njegovih 619 miliona nego naših para!

A mi ćutimo…

**

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Ružni, prljavi, zli”

  1. Jeste tako! Sve ce nas na kraju progutati crna rupa! – rece Mija Aleksic, davnih godina bezbriznog zivota podanika bivse Jugoslavije. I evo, crna rupa nikako da zatvori usta. Guta, guta ,guta…

  2. Jokiću,pisete najbolju satiru na ovim prostorima ,a i šire.
    Bravo!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.