Isterivanje Vučića

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Oćigledno da smo ušli u jedno od poslednjih faza, tiranije i fašizma, gde se zabranjuje javno kritikovanje i izražavanje.Očigledno je da je većina naroda nezadovoljna i da teško živi, to pokušava da javno artikuliše , isto tako očekujući da će vlastodršci ljudski reagovati, smanjiti eksploataciju i šikanu, te dati mogućnst narodu da preživi. Međutim, vlast očigledno ne želi da narodu omogućava normalan život, jer onda njeni pripadnici, ne mogu da se dalje bogate i bahate,a oni alavi uvek im malo.Sledeća faza će biti zabrana bilo kakve slobodne milsi i totalno ućutikivanje i utucavanje populacije. Stara je parola da nema mira dok je revolucija u stomaku, to niko neće moći da zadrži,a društvini konflikti i tenzije, koje se ne kanališu na civilizovan politički način, su do granice pucanja.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

22. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.