Kontrareklama

Ivan Radak

Devet godina poklonio novinarstvu radeći u ekonomskim rubrikama Danasa, NIN-a i Blica. Sada svet posmatra iz civilnog sektora. Najveća vrednost je dodata vrednost.

GSP: Preminuli u autobusu nije naš radnik

U parkiranom autobusu u pogonu Karaburma danas popodne pronađeno je beživotno telo M.Č, koji nije radnik Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd (GSP), saopšteno je iz ovog saobraćajnog preduzeća.

Zvezda ubedljivo izgubila od Albe

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Berlinu od Albe sa 80:92 (15:21, 19:25, 20:21, 26:25) u devetom kolu Evrolige.

Đukanović: Prelazne vlade se formiraju nakon revolucija

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović je govoreći večeras u Upitniku na RTS, o predlogu dela opozicije da se formira prelazna vlada kazao da se prelazne vlade formiraju samo nakon revolucija i kriznih situacija.

Rašković Ivić: Tražimo odlaganje izbora i formiranje prelazne vlade

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je večeras da opozicija zahteva odlaganje izbora, kako bi fer izborni uslovi važili devet meseci pre izlaska građana na birališta, kao i formiranje prelazne vlade koja bi omogućila takve uslove i garantovala sprovođenje dogovorenog.

Hitlerova rodna kuća postaće policijska stanica

Rodna kuća Adolfa Hitlera u Braunauu na severu Austrije biće pretvorena u policijsku stanicu, saopštilo je danas austrijsko Ministarstvo unutrašnjih poslova posle više godina spora sa porodicom koja je vlasnik zgrade.

Mtel uzeo od malih akcionara 11.387.058 KM

Telekomunikacije RS (Mtel), odnosno uprava ove kompanije, krajem prošle godine donela je odluku da po prvi put otpiše sve obaveze koje ima prema akcionarima po osnovu neisplaćene dividende starije od tri godine i oprihoduje ih u iznosu od 11.387.058 KM.

Pozorište na Terazijama obeležilo jubilarnu 70. sezonu

Pozorište na Terazijama dočekuje jubilarnu, sedamdesetu sezonu sa velikim ambicijama i potencijalima glumačkog, orkestarskog, baletskog i horskog ansambla, spremno da svakom narednom premijerom potvrdi svoj status najvišeg profesionalnog i produkcionog nivoa, status da publici daje uvek i bez ostatka ono najvrednije što ona od njega traži i očekuje - svoje srce - kazao je Aleksandar Đaja, direktor Pozorišta na Terazijama, povodom obeležavanja jubilarne, 70. sezone ovog pozorišta, danas u njegovom foajeu.

Nova solarna tehnologija

Start-ap kompanija Heliogen, koju delimično finansira najbogatiji čovek na svetu Bil Gejts, saopštila je da je razvila revolucionarnu solarnu tehnologiju. 

„Kompromitacija podataka u Srbiji posledica potpunog birokratizma“

Iako je u Srbiji otvoren internet sistem i njeni građani mogu da pristupe svakom sadržaju koji je plasiran na mreži, to ne znači da se digitalna prava ne krše, rečeno je, između ostalog, na predstavljanju publikacije “Greška 404: Digitalna prava u Srbiji 2014-2019” u organizaciji SHARE fondacije.

Papa krenuo u posetu Tajlandu i Japanu

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franja krenuo je večeras iz Rima za Tajland, zemlju sa pretežno budističkim stanovništvom, i to je njegovo 32. putovanje u inostranstvo tokom kojeg će posetiti i Japan.
PrvaPoslednja