Premijera filma „Ledeno doba 3: dinosaurusi dolaze“ biće održana 30. juna od 18 i 20.30 sati u Sava centru, nakon čega film kreće sa prikazivanjem u Bioskopu „Kolosej“. Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su pozajmili Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Zoran Kesić, Lako Nikolić i Goran Jevtić, koji je reditelj sinhronizacije.


Dakle, ledeni heroji iz filma „Ledeno doba“ su se vratili u nezaboravnoj avanturi. U ovoj novoj avanturi poznati lenjivac Sid zapada u nevolju kada napravi sopstvenu porodicu nakon što pronađe nekoliko jaja dinosaurusa. U misiji da spasu nespretnog Sida, družina polazi u tajanstveni podzemni svet, gde dolaze u bliski kontakt sa dinosaurusima i bore se protiv podivljale flore i faune. „Ledeno doba 3: dinosaurusi dolaze“ ima sve ono što je publika volela u prva dva filma, pa čak i više komedije, akcije i spektakularnih vizuelnih efekata. U trećem delu filma je nov ogroman podzemni svet nastanjen dinosaurusima.

Povodom premijere filma „Ledeno doba 3: dinosaurusi dolaze“ kompanija McDonald’s je za svu decu, koji su ljubitelji obroka „Happy Meal“, pripremila igračke sa likovima iz ovog popularnog filma. U specijalnoj „Happy Meal“ ponudi naći će se igračke sa likovima lenjivca Sida, tigra Dijega, mamuta Manfreda i veverice. Pored toga, u ponudi će biti i četiri čaše u različitim bojama dizajnirane po motivima filma. Ova specijalna ponuda u McDonald’s restoranima počeće 3. jula i trajaće pet nedelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari