bend iz Italije danas od 17 sati na novosadskom Štrandu i u Zmaj Jovinoj ulici od 20 sati, u susret Sedmom festivalu uličnih svirača, koji će se ove godine održati od 5. do 9. septembra, u organizaciji Centra za kulturnu animaciju. Titubanda je veliki duvački orkestar sa udaraljkama, iz Rima, koji je sposoban da razveseli u svakoj situaciji.

bend iz Italije danas od 17 sati na novosadskom Štrandu i u Zmaj Jovinoj ulici od 20 sati, u susret Sedmom festivalu uličnih svirača, koji će se ove godine održati od 5. do 9. septembra, u organizaciji Centra za kulturnu animaciju. Titubanda je veliki duvački orkestar sa udaraljkama, iz Rima, koji je sposoban da razveseli u svakoj situaciji. Radi se o muzičkoj radionici otvorenog karaktera, koja finansira samu sebe održavanjem koncerata ili sviranjem na ulicama. Sav novac ide u zajedničku kasu iz koje se finansiraju isključivo zajednički projekti, kao što je učešće na susretima duvačkih orkestara u Italiji i širom Evrope: Guča, Monpelier, Brest, Pariz i na festivalima ulične muzike kao Iblabuskers i Castellarte.
DOKUMENTARNI I IGRANI FILM ZA DECU – danas u Ametičkom kutku (Sala na prvom spratu beogradskog Doma omladine). Od 15 sati: „New York: City of Tomorrow – Episode Six: 1929-1941“ (120 minuta), šesta epizoda ovog dokumentarnog serijala opisuje događaje koji su pratili pad berze 1929. i njene ozbiljne ekonomske posledice. Igrani film za decu od 18 sati.
IZLOŽBA I PESNIČKI MARATON – večeras u Banatskom kulturnom centru u Novom Miloševu, u organizaciji zrenjaninskog Art-projekta i časopisa NATRON. Postavku, koja će biti otvorena u 17 sati čine radovi sa Prve banatske likovne kolonije, a sat vremena kasnije zakazan je i pesnički maraton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari