nastupiće za Srpsku novu godinu, 13. januara u Velikom klubu beogradske Akademije. Ovom bendu, koji je poznat po neobičnom konceptu, inovativnom nastupu, improvizacijama i oponašanju elektronskog zvuka na klasičnim instrumentima, DJ podršku pruža Steva Glušac. Mali klub rezervisan je za poklonike D’n’B zvuka, gde će domaći pogon CODEX (DJ Toxic i DJ Phase) biti zadužen za dobru atmosferu.

nastupiće za Srpsku novu godinu, 13. januara u Velikom klubu beogradske Akademije. Ovom bendu, koji je poznat po neobičnom konceptu, inovativnom nastupu, improvizacijama i oponašanju elektronskog zvuka na klasičnim instrumentima, DJ podršku pruža Steva Glušac. Mali klub rezervisan je za poklonike D’n’B zvuka, gde će domaći pogon CODEX (DJ Toxic i DJ Phase) biti zadužen za dobru atmosferu. Početak u 22 sata, cena karte 500 dinara.
DIZZY’S – beogradski džez klub, u okviru Buka bara (foaje Pozorišta „Boško Buha“), večeras od 21.30 sati: Stjepko Gut (Ruma, 1950) Quintet. Džem sešn sa domaćinom, saksofonistom Ljubišom Paunićem, zakazan je za 14. januar od 21.30 sati. Ulaz na sve koncerte je besplatan.
TRADICIONALNI, DESETI HUMANITARNI MASKENBAL – za decu u domu kulture „Vuk Karadžič“ u Beogradu biće održan danas u podne, a sav prihod biće poklonjen školama za decu ometenu u razvoju. Na maskenbalu će učestvovati oko 500 dece prerušene u željene likove, a zabavljaće ih Peđolino, Olivera Viktorović, Melita Bihalji, Bora Nenić, Tijana Dapčević i Slobodan Boda Ninković. Sva deca koja budu imala maske dobiće paketiće, dok će dve najmaštovitije i najkreativnije biti nagrađene specijalnim nagradama. Sav prihod od prodatih ulaznica, kao i preostali paketići, biće poklonjeni školama za decu ometenu u razvoju. SEECULT.org
SAVREMENA UMETNOST U SAD – iz kolekcije Museum of American Art – Belgrade (MOAA je obrazovna institucija u osnivanju čiji je cilj prikupljanje, čuvanje i izlaganje sećanja na izložbe moderne američke umetnosti održane u Beogradu sredinom prošlog veka), izložba je u beogradskom Muzeju savremene umetnosti, organizovana u okviru projekta „Americans in Belgrade“. Organizatori najavljuju za 13. januar (13.00) poslednje vođenje kroz ovu postavku. Zainteresovane posetioce vodiće Branislav Dimitirjević, Otašević, Bojani Andrić i Mileti Kečini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari