Asteriks i Obeliks vikend u CineStaru 1 foto Christophe Brachet

Svi fanovi najčuvenijih Gala na svetu, kao i oni koji će to tek postati, imaju jedinstvenu priliku da uživaju u posebnom vikendu posvećenom Asteriksu i Obeliksu!

U subotu i nedelju, 4. i 5. februara, u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Zrenjaninu, Pančevu i Novom Sadu (BIG), održava se “Porodični vikend Asteriks i Obeliks”, koji će uz projekcije najnovijeg filma “Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo” u distribuciji Blitz Filma i uz podršku Francuskog instituta, posetiocima doneti i brojne poklone Čarobne knjige i Decathlona, kao i predstavljanje zanimljivih slikovnica kako u papirnom izdanju, tako i digitalnih koje će biti izložene u holu bioskopa.

Najnovija avanturistička porodična komedija o slavnim Galima donosi priču u kojoj je kineska carica zatvorena nakon državnog udara koji je podstakao izdajnički princ.

Uz pomoć feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom poznatom magičnom napitku.

Ova dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju.

Tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali, Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu.

Reditelj filma je Gijom Kane, ujedno i u ulozi Asteriksa, a ostale uloge tumače: Vensan Kasel, Marion Kotijar, Melani Tijeri i – čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari