Nestranačka kampanja pod nazivom „Bolje izađi“ promovisana je u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ u okviru promocije zimskog Exita. Prve u nizu večeri zimskog EXIT festivala, zrenjaninska publika je imala čast da čuje sjajne izvođače koji će nastupiti u još pet gradova Vojvodine. U prepunom prostoru PK „Zeleno zvono“, nastupili su hip-hop sastav Hain Teny, bend Mistake Mistake, Marchelo sa ekipom koju čine Miljana Džunić, Sky Wikluh, Flip Flop & Ministar Lingvista.

Nestranačka kampanja pod nazivom „Bolje izađi“ promovisana je u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ u okviru promocije zimskog Exita. Prve u nizu večeri zimskog EXIT festivala, zrenjaninska publika je imala čast da čuje sjajne izvođače koji će nastupiti u još pet gradova Vojvodine. U prepunom prostoru PK „Zeleno zvono“, nastupili su hip-hop sastav Hain Teny, bend Mistake Mistake, Marchelo sa ekipom koju čine Miljana Džunić, Sky Wikluh, Flip Flop & Ministar Lingvista. Nakon live nastupa za mix pultom našli su se dj Dee Face i dj Vladimir Aćić.
Pored toga što EXIT tim želi da poruči mladima da preuzmu budućnost u svoje ruke, i to dokažu izlaskom na izbore, deo kampanje se ogleda u podršci mladima iz manjih gradova Vojvodine koji možda čak imaju i mnogo znanja i energije, ali su u goroj poziciji samo zato što žive daleko od velikog grada. Kako ekipa EXIT-a ističe: „Za to razmrdavanje izabrali smo baš zimu, zato što se zimi ništa ne dešava – pa kad ljudi vide da su uz malu pomoć napravili veliku stvar u svom gradu usred zime, onda će na proleće i sami, bez pomoći, krenuti da rade nešto.“
Akcija „Bolje izađi“ želi mladim ljudima da naglasi svest o važnosti slobodnih izbora, ljudskim pravima kao i promovisanje evropskih institucija, vrednosti, standarda i normi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari