Darko Rundek 18. avgusta na zatvaranju Nišvila 1Foto: Emir Srkalović

Nastup Darka Rundeka i njegovog sastava Apocalypso Now, biće centralni događaj završne večeri Nišvil festivla 18. avgusta na Niškoj tvrđavi.

Zbog velikog nevremena, zbog kojeg je otkazano treće veče Nišvilla 2017, festival će zvanično biti zatvoren u petak 18. avgusta nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama.

Pre Darka Rundeka nastupiće na Main stage-u će nastupiti niški sastav Jazz Adicts. U nastavku će nastupiti sastav „Veri Nais“ sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, a program će zatvoriti DJ dvojac Master Flow i Loptica.

U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija uspešne niške kreatorke Jelene Dimitrijević, a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišvila.

Na Welcome stage-u, koji će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu, odnosno na platou ispred Jazz muzeja, posetioce Tvrđave će zabavljati sastav Bennz Brickman, a dok će se na Youth bini predstaviti učesnici Nišville programa „Jazz for Kids“.

Ulaz je omogućen svima koji poseduju ulaznice za subotu 12. avgust, kao i publici Nišvilla sa narukvicama za četvorodnevni komplet, drugi polukomplet, a važiće dnevna narukvica za 12. avgust.

Svi zainteresovani će moći da kupe ulaznice u slobodnoj prodaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari