Prodaja karata za beogradski koncert Rolingstounsa na Ušću od ponedeljka, kada je u Budvi održan koncert pred oko 50.000 ljudi, značajno je skočila, pa sadašnjom dinamikom, kada za dan ode i po tri ili četiri hiljade ulaznica, očekujemo da koncert još može biti rasprodat – rekao je direktor Mjuzik star prodakšna Dejan Maksimović na završnoj konferenciji za novinare povodom najavljenog rok spektakla.

Prodaja karata za beogradski koncert Rolingstounsa na Ušću od ponedeljka, kada je u Budvi održan koncert pred oko 50.000 ljudi, značajno je skočila, pa sadašnjom dinamikom, kada za dan ode i po tri ili četiri hiljade ulaznica, očekujemo da koncert još može biti rasprodat – rekao je direktor Mjuzik star prodakšna Dejan Maksimović na završnoj konferenciji za novinare povodom najavljenog rok spektakla. Inače kompletna produkcija benda juče je stigla iz Budve, pa organizatori očekuju da već u petak svi infrastrukturni elementi „države unutar države“, kako je opisan ovih dana aktuelan prostor na ušću Save i Dunava, budu u potpunosti osposobljeni. Tako će, osim električnom energijom, kanalizacijom transportom i vodom, koncertni prostor biti snabdeven i internetom, ketering restoranima za oko 400 ljudi iz bekstejdža, a u njemu će biti mesta i za ekipe Hitne pomoći i vatrogasne službe.

Posebno parkiranje za automobile i autobuse

Iako je nekoliko puta apelovao na ljubitelje Rolingstounsa da ne dolaze kolima na koncert, gradski menadžer Bojan Stanojević, je svima koji se za tu varijantu ipak odluče, poručio da koriste parkinge ispred Sava centra i Buvlje pijace (koji će biti obeležen), na kojima će ukupno biti mesta za 900 automobila. Dnevna cena parkinga će biti 64.5 dinara. Autobusi koji se očekuju iz unutrašnjosti biće parkirani na parkingu iza Sava centra (ka ulici Vladimira Popovića) i kod Beogradske arene.

Linije GSP će takođe biti pojačane sa dodatnih 250 do 300 vozila, u periodu od 15 sati do dva posle ponoći, do kada će biti zatvorene i ulice u blizini Ušća.

Kapije se 14. jula otvaraju u 16 sati, dok će predgrupe nastupati od 18 sati. Zvezde večeri će se, kažu organizatori, na sceni pojaviti sa prvim mrakom, između 21.15 i 21.30, a trebalo bi da sviraju čitava dva sata. Iako je izvesno da će pre Rolingstounsa nastupiti Električni organzam i bend Milića Vukašinovića, frontmeni do juče nisu uspeli da se dogovore koji će sastav nastupiti prvi, a nakon domaćih bendova na sceni će se pojaviti i britanski bend The Answer.
Nastup Rolingstounsa bi trebalo da bude malo drugačiji od nedavno održanog koncerta u Budvi, kada su muzičari u repertoar uvrstili i poslastice za najveće fanove, ali i najveće hitove po kojima ih mnogi znaju. Sam frontmen Električnog orgazma Srđan Gojković Gile podelio je sa novinarima impresije sa koncerta, rakavši da je, budući da je reč o njegovom omiljenom bendu, imao i velika očekivanja, koja su Stounsi ipak uspeli da nadmaše. Iako članovi benda nisu davali intervjue, organizatori su saznali da su bili zadovoljni organizacijom koncerta, publikom i ambijentom u kome su nastupili. Ekskluzivno pravo na snimanje i slikanje koncerta tada je dobilo 14 fotoreportera i osam televizijskih stanica, pa se, iako taj podatak još nije poznat, očekuje da tako bude i u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari