EXIT novim videom poziva ljude iz regiona na festival uz poruku 'Ujedinjeni vraćamo život životu' (VIDEO) 1Foto: BETAPHOTO/ DRAGAN GOJIĆ

Novosadski EXIT festival objavio je danas novi video kojim poziva ljude iz regiona na proslavu 20. godišnjice festivala, koja će se tradicionalno održati na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. juna, a koji će moći da se održi zahvaljujući poboljšanju epidemiološke situacije u Srbiji.

„Ovog leta, nakon više od 15 meseci pandemijskih restrikcija, zabrane okupljanja, nemogućnosti putovanja, otudjenosti jedni od drugih, opet tražimo izlaz, ali ovaj put na globalnom nivou. Tražimo da ponovo budemo zajedno, jer ljudski kontakt je iskonska ljudska potreba, bez koje se život ne može zamisliti“, navodi se u saopštenju.

Proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili David Guetta, Eric Prydz b2b Four Tet, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Robin Schulz, Asaf Avidan i drugi.

U prodaji je zasad ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, što je 40 odsto manje od finalne cene.

Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival.

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica, po poklon ceni od 1.990 dinara, uz 50 odsto popusta, biće pušten u prodaju u utorak 8. juna, tačno u podne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari