EXIT pokreće festivale i u Kini i Bugarskoj 1Foto: Exit

Festival EXIT je u kineskom gradu Čangša ostvario franšiznu saradnju s klubom koji će se zvati „EXIT Effinity“, i u kojem će u narednih godinu dana biti realizovani programi, dok u Bugarskoj pokreće novi festival „Sunland“, na plaži Perla, saopštili su danas organizatori tog festivala.

Istaknuto je da je Čangša među prvim istorijski i kulturno poznatim kineskim gradovima koji su odabrali otvaranje prema svetu, a EXIT-ova ideja je i pokretanje festivala u Kini.

Plaža Perla na obali Crnog mora, postaje baza trodnevnog festivala „Sunland“ od 29. do 31. jula, a izvođači će biti najavljeni uskoro, navedeno je u saopštenju.

„Sunland“ se time pridružuje Exitovim festivalima „Sea Dance“ u Crnoj Gori, „Sea Star“ u Hrvatskoj, „No Sleep“ u Srbiji, „Revolution“ u Rumuniji, i F84 u Bosni i Hercegovini.

Na američkom kontinentu EXIT je počeo saradnju s jednim od vodećih svetskih klubova elektronske muzike „Space“ u Majamiju, a na velikoj priredbi 20. juna će nastupiti holandsko-srpski umetnik Satori.

EXIT će ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 8. do 11. jula obeležiti dve decenije postojanja uz nastupe svetskih i regionalnih zvezda, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari