Za koncert Rolling Stonesa 9. jula na plaži Jaz u Budvi štampano je 73.000 ulaznica, koje će se naći u prodaji od 9. maja, saopštili su juče organizatori. Organizatori koncerta su na konferenciji za novinare u Budvi najavili da će registrovani fanovi benda širom sveta moći da kupe karte od 7.

Za koncert Rolling Stonesa 9. jula na plaži Jaz u Budvi štampano je 73.000 ulaznica, koje će se naći u prodaji od 9. maja, saopštili su juče organizatori. Organizatori koncerta su na konferenciji za novinare u Budvi najavili da će registrovani fanovi benda širom sveta moći da kupe karte od 7. maja, dok će ostali moći to da urade od 9. maja na šalterima Crnogorske komercijalne banke i Nacionalne turističke organizacije.
Organizator koncerta Stonesa i vlasnik agencije Mjuzik star, Raka Marić rekao je da će u prodaji biti 3.000 VIP ulaznica po ceni od 500 evra sa obezbeđenim parking mestom. „Pored toga, u prodaji će biti i 10.000 ekskluzivnih ulaznica po ceni od 100 evra, sa kojima je takođe obezbeđeno parking mesto, te 60.000 ulaznica za preostali prostor na Jazu po ceni od 55 evra“, rekao je Marić. Gradonačelnik opštine Budva Rajko Kuljača istakao je da njegov grad spremno dočekuje izazove organizacije ovoga koncerta, te da će uraditi sve da koncert bude ono što se od njega očekuje – „spektakl i događaj za pamćenje“.
Kako je najavljeno, predgrupe Stonesima biće hrvatska grupa Tajm i bosanskohercegovačka Regina. Koncertna bina je dužine 60 metara, visoka je 28 metara, a sa bine će se kroz publiku pružati most dugačak 65 metara po kojem će se kretati pevač Mik Džeger.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari