Kijanu RivsFoto: Lionsgate - Thunder Road Pictures - Album / Album / Profimedia

Džon Vik je veoma uspešna franšiza i čini se nezaustavljiva, ali Kijanu Rivs je želeo da na kraju četvrtog dela filma njegov lik definitivno strada.

To i ne iznenađuje toliko kada se uzme u obzir da je Kijanu Rivs fizički iscrpljen posle svakog snimanja i da mu je svaki nastavak sve naporniji.

„Nakon drugog, trećeg i četvrtog filma, snimanje je toliko iscrpljujuće i to uništava Kijanua, fizički i emotivno“, rekao je producent Basil Ivanuk.

„On na kraju uvek kaže ’Ne mogu ovo opet’ i mi se složimo sa njim. Čovek je tada samo ljuštura sebe jer se potpuno posveti tome. Rekao je ’Hoću da me definitivno ubijete na kraju ovog filma’.“

„A mi smo mu rekli ’Znaš, ostavićemo 10% šanse’“, napomenuo je on, jer se četvrti film naizgled završava smrću Džona Vika, ali to sada deluje nesigurnije nego ranije.

Kijanu Rivs ne isključuje nastavak

Reditelj filma Čed Stahelski rekao je da su snimili drugačiji kraj filma, u kome je očigledno da Džon Vik preživi, ali da je publika na testiranju više volela ovaj kraj sa neizvesnom sudbinom.

Zbog toga se mnogi pitaju da li ćemo videti i peti deo ovog serijala, naročito kada je i sam Rivs izjavio da nije siguran.

„Ne znam, moraću da ostanem pri onome ’nikad ne reci nikad’. Nikad ne bih radio nastavak bez Čeda Stahelskog, tako da ostaje da vidimo šta će biti od toga. Meni se čini da je dobro da Džon Vik pronađe mir.“

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari