Blogerska mreža Bestseler, povodom svoje prve onlajn godišnjice, raspisala je konkurs za kratku priču, a izbor najboljih biće objavljen kao zbirka u vlastitom izdanju. Autori se mogu prijaviti do 1. marta, a mogu učestvovati autori iz celog regiona. Konkurs nije namenjen samo blogerima, već i svim drugim autorima, bez obzira odakle dolaze, navedeno je u propozicijama.

Blogerska mreža Bestseler, povodom svoje prve onlajn godišnjice, raspisala je konkurs za kratku priču, a izbor najboljih biće objavljen kao zbirka u vlastitom izdanju. Autori se mogu prijaviti do 1. marta, a mogu učestvovati autori iz celog regiona. Konkurs nije namenjen samo blogerima, već i svim drugim autorima, bez obzira odakle dolaze, navedeno je u propozicijama. Prijava se šalje elektronskom poštom na adresu natjecajźbestseler.net, s naznakom „Bestselerov natječaj za kratku priču“ i mora sadržati ime i prezime autora, adresu, te par biografskih crtica.
Ako neko insistira na tome da svoju priču potpiše pseudonimom ili nadimkom, organizaori će uvažiti tu želju. Priče je potrebno poslati u word ili rtf formatu i ne smeju prethodno biti objavljene u štampanim publikacijama. Na konkursu mogu učestvovati svi autori iz regiona, pri čemu svaki od autora sam prijavljuje svoje priče i tako prihvata sva pravila konkursa. Pristigle priče pregledaće urednički tim koji čine Darko Macan, Goran Bogunović i Dario Rukavina. Priče se ne nagrađuju novčano ili na bilo koji drugi način, a svakom od objavljenih autora biće poslat po jedan besplatan primerak zbirke uz mogućnost kupovine neograničenog broja primeraka uz popust.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari