Cvrčak štednja i Danas vode vas na premijeru filma „Mućkalica“, koja će biti održana u nedelju 2. septembra u Sava centru u 19 sati. Prvih desetoro čitalaca našeg lista, koji se u toku dana budu javili na telefon naše redakcije (344 11 86) dobiće po dve karte za premijeru ovog vrhunskog animiranog filma, koje će ih čekati na Pultu u Sava centru, ispred ulaza u Veliku salu, nekoliko minuta pre početka projekcije.

Cvrčak štednja i Danas vode vas na premijeru filma „Mućkalica“, koja će biti održana u nedelju 2. septembra u Sava centru u 19 sati. Prvih desetoro čitalaca našeg lista, koji se u toku dana budu javili na telefon naše redakcije (344 11 86) dobiće po dve karte za premijeru ovog vrhunskog animiranog filma, koje će ih čekati na Pultu u Sava centru, ispred ulaza u Veliku salu, nekoliko minuta pre početka projekcije. Ovo ostvarenje iz produkcije Dizni Piksara naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 6. septembra.
Dobitnik Oskara, režiser Bred Bird i neverovatni pripovedači iz Piksarovog studija za animaciju, na velike ekrane donose priču o dva junaka i njihovom prijateljstvu koje će se mnogima učiniti nemoguće na prvi pogled. Protagonista filma je pacov po imenu Remi, koji je obdaren neverovatnim čulom mirisa i koji sanja nemogući san o tome da postane šef kuhinje u francuskom restoranu sa pet zvezdica! Sa dečkom koji iznosi đubre po imenu Lingvini, on kreće na putešestvije kako bi postao jedan od najvećih pariskih kuvara.
Nepokoleban očiglednim problemom da se probije u profesiji u kojoj vlada najveći strah od glodara, a da ne pominjemo i pritisak njegove porodice da treba da bude zadovoljan njihovim uobičajenim životnim stilom, Remijevi snovi su ispunjeni flambeima i soteima. Ali kada okolnosti doslovce ubace Remija u pariski restoran koji je otvorio kulinarski junak Ogast Gusto – čiji je moto „svako može da kuva“ Remijeva inspiracija – uskoro shvata da boravak u kuhinji može da bude veoma opasan ukoliko imaš brkove i rep. Distributer filma je kuća Taramount.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari