Nagrada „Biljana Jovanović“ za najbolje književno delo objavljeno u 2006, dodeljena je ravnopravno dvema pesničkim knjigama – „Nepročitane i nove pesme“ Ibrahima Hadžića (IP „Prosveta“ iz Beograda) i „Luk i strela“ Danice Vukićević (Edicija „Povelja“ Narodne biblioteke „Stefan Prvovenčani“ iz Kraljeva), saopštio je žiri svoju odluku koja je doneta 11.

Nagrada „Biljana Jovanović“ za najbolje književno delo objavljeno u 2006, dodeljena je ravnopravno dvema pesničkim knjigama – „Nepročitane i nove pesme“ Ibrahima Hadžića (IP „Prosveta“ iz Beograda) i „Luk i strela“ Danice Vukićević (Edicija „Povelja“ Narodne biblioteke „Stefan Prvovenčani“ iz Kraljeva), saopštio je žiri svoju odluku koja je doneta 11. marta.
Nagrada koja se sastoji od Povelje i novčanog iznosa biće dodeljena sredinom maja 2007, na Skupštini Srpskog književnog društva u Beogradu.
Žiri je radio u sastavu Radmila Lazić (predsednica), Miutin Petković, Ljiljana Šop, Vladimir Kopicl, Božo Koprivica, Sinan Gudžević i Jasmina Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari