Ansambl „Bateria SAMBANSA“ u subotu od 12 sati na ulicama Novog Sada najaviće predstojeći Novosadski Jazz festival, koji Kulturni centar Novog Sada organizuje od srede, 14. novembra, najavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Vesna Kaćanski, urednica muzičkog programa u Kulturnom centru.

Ansambl „Bateria SAMBANSA“ u subotu od 12 sati na ulicama Novog Sada najaviće predstojeći Novosadski Jazz festival, koji Kulturni centar Novog Sada organizuje od srede, 14. novembra, najavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Vesna Kaćanski, urednica muzičkog programa u Kulturnom centru. Za četiri dana, koliko će ovogodišnji, deveti po redu festival trajati, u Velikoj dvorani Srpskog narodnog pozorišta u glavnom programu učestvovaće brojni svetski muzičari. Magnus Mehl kvintet, Roy Haynes kvartet, Ronnie Cuber band, Deborah Brown i Nikola Matošić trio, Maceo Parker i drugi, ponovo će u Novi Sad doneti zvuke džez muzike. Ove godine organizovani su i džem sešni bez kojih Festival ne bi imao onu draž koju ima, ali i projekcije filmova u pozorišnom klubu Trema, kao i radionice koje će biti održane u jazz klubu „Wheel“ i u Kulturnom centru Novog Sada.
Dizajn plakata, ulaznica i celog vizuelnog identiteta ovogodišnjeg Festivala uradio je Marko Stojanović. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra u Katoličkoj porti 5, od 11 do 16, kao i od 19 do 22 sata. Cena pojedinačne ulaznice je 700 dinara, a cena kompleta za sva četiri dana Festivala je 2200 dinara. Za vreme trajanja Festivala ulaznice će se prodavati na blagajni Srpskog narodnog pozorišta. G.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari