Kontra magazin, Kim Travel i Eventim organizuju odlazak publike iz Beograda na prvi dan Vip Inmusic festivala u Zagrebu, 27. avgust, kada će nastupiti, između ostalih, Sonic Youth, New York Dolls, Banco de Gaia i Roisin Murphy, bivša pevačica grupe Moloko. Marfijeva će prethodno, 25.

Kontra magazin, Kim Travel i Eventim organizuju odlazak publike iz Beograda na prvi dan Vip Inmusic festivala u Zagrebu, 27. avgust, kada će nastupiti, između ostalih, Sonic Youth, New York Dolls, Banco de Gaia i Roisin Murphy, bivša pevačica grupe Moloko. Marfijeva će prethodno, 25. avgusta, nastupiti i na Tuborg Green festivalu u Beogradu.
Drugog dana Vip Inmusic festivala, 28. avgusta, nastupiće na Jarunu i Igi Pop, Asian Dub Foundation, Chk Chk Chk, The Hold Steady, Gilles Peterson…
Zainteresovani za odlazak iz Beograda na prvi dan tog festivala trebalo bi da izdvoje 80 evra, a taj aranžman obuhvata prevoz autobusom turističke klase, ulaznicu za jedan dan Festivala i pratioca grupe, a ne podrazumeva i individualne troškove.
Aranžman je rađen na bazi od minimalno 25 putnika, pri čemu agencija zadržava pravo otkazivanja do tri dana pred put, kao i pravo izmene programa putovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari